Wszedłem tutaj, żeby zobaczyć opinie o tym gniocie, który leci właśnie na Polsacie. Ten film jest tak zły, humor tak prostacki i fekalny, a scenariusz tak głupi, że ręce opadają. Oglądając wiekszość scen ma się ochotę zrobić klasyczny facepalm. Są komedie mające na celu pariodować inne filmy, które są głupie, ale śmieszne (Naga broń np.), ale to coś jest po prostu żałosne. Bo czy sama fabuła, że złodziej-karzeł przebrany za 2 letnie dziecko próbuje ukraść diament nie mówi sama za siebie?
Bohaterowie zdają się być po prostu idiotami, zwłasza, że ,,dziecko" nie jest w żaden sposób ucharakteryzowane, oprócz ubrania. Widać jak na dłoni, że to stary facet. W tym filmie nawet ,,lekarz" nie poznaje, że to nie jest dziecko.To wstrętny zamach na zdrowie widza, to gniot jakich mało. Pamiętniki z wakacji wydają się być przy tym dziełem artystycznym. To jest tak durne, pozbawione smaku i obrzydliwe, że ,,potwór w bidecie" to dzieło sztuki.
amen. dawno nie widziałam tak marnego filmu. nawet nie umiem tego opisać, nie wiem co można jeszcze dodać do tego co napisałeś. gniot nad gniotami.
Ja też nie, przez cały film zastanawiałam się kto mógł wymyślić takie coś. Ale odpowiedź jest prost: Smoluszki.
Ten film jest dla ludzi wyluzowanych.Nie jest to film dla nudziarzy i sztywniaków.Zakonnicom i dziewicom też się nie spodoba bo zboczony humor wywoła u nich zgorszenie.To do której grupy z wymienionych przeze mnie osób się zaliczasz ?
Ten film jest dla ludzi wyluzowanych.Nie jest to film dla nudziarzy i sztywniaków.Zakonnicom i dziewicom też się nie spodoba bo zboczony humor wywoła u nich zgorszenie.To do której grupy z wymienionych przeze mnie osób się zaliczasz ?
Do żadnej z nich. Zaliczam się do osób które nie tolerują durnowatych filmów i tyle.
Nie ma bata,jeśli oceniasz taką komedię na 1/10 to musisz należeć do którejś z tych grup społecznych a jeśli nie należysz to znaczy,że jesteś kosmitką oderwaną od ziemskiej rzeczywistości.
oceniłem ten film wcześniej na 7,ale wczoraj obejrzałem go ponownie i zmieniłem ocenę na 2...
Naprawdę humor w tej produkcji jest na żenująco niskim poziomie,a co najgorsze,to montaż filmu,to jest tragedia,jakby robili,to amatorzy i piszę,to,jako fan filmów braci Wayans...
mówisz dla wyluzowanych dodam więc dla ludzi z ogromną wyrozumiałością, trzeba cię poniekąd podziwiać, że udało ci się bawić przy tym filmie. no i niech każdy bawi się przy tym co go śmieszy. ja wolę humor np. kevina smitha.
tak... widać, że masz bardzo wyluzowane zwieracze. poza tym dysponujesz naprawdę imponującą wiedzą o ludziach. może napisz książkę?