Ten film jest przykładem humoru absurdalnego, głupiego itp itd. Rozumiem, że nie każdego to bawi ale po co robić z tego taki syf? Absolutnie nie rozumiem autora "recenzji". Przecież w tym filmie nie chodzi o fabułę czy scenariusz, on ma bawić! I dlatego w filmie są pewne specjalne "wpadki". Gdy np. mały kradnie diament powinien robić hałaś narzędziami, jednak nikt nie zwraca na to uwagi itp itd.
Film oglądałem dziś, żeby się pośmiać i się nie zawiodłem.
A, że niektórzy potrzebują pseudo yntelygentnego humoru...bywa
Bo humor "yntelygentny" jest dla ludzi inteligentnych i głupi się nie śmieją, bo go po prostu nie rozumieją...Humor głupi zaś, jest dla ludzi (jak sama nazwa mówi) - głupich.
W takim razie po co ludzie inteligentni ogladaja "głupie" komedie?
Ja dziś obejrzałam owy film i mi się podobał,nudzić się nie nudziłam,pośmiałam się i to wszystko - taka komedia na poprawę nastroju :)
Być może ogladają, nie uznaję podziałów "ten film jest dla inteligenta a ten dla de*ila " uważam że kino jest dla wszystkich, bez względu na poziom IQ,czy stanowisko społeczne (itp,itd).
Każdy ogląda to,co lubi :) ja akurat natknęłam się na tę komedię przypadkiem, nie jest fenomenalna ,ale można sobie poprawić chumor :)