PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228136}

Mały

Littleman
2006
6,1 33 tys. ocen
6,1 10 1 33120
3,0 11 krytyków
Mały
powrót do forum filmu Mały

Z takich komedii to mogą się śmiać debilni amerykanie,ale my Polacy naród szlachecki,no heloou ?

rumburack

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaactrtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ocenił(a) film na 8
rumburack

Ty uważasz się za Polaka i myślisz, że wszyscy Polacy mają taki zrypany humor jak ty. Ty jesteś dzieckiem takich komedii jak "Czarny kot, biały kot" czy "Zombieland" to się wcale nie udzielaj!

michael160693

Nie nie znoszę polaków chociaż nim jestem,

rumburack

Napiszcie jeszcze coś głupiego.

michael160693

Ooo, zgadzam się z tobą w całości :)

ocenił(a) film na 2
rumburack

zgadzam się z tym, że chała. Natomiast żałosne jest twoja megalomania i wywyższanie się ponad Amerykanów. A co masz do nich? Ilu ich znasz, że możesz z pewnością czuć się lepszy od nich? Poza tym twoje błędy ortograficzne i jakże wyrachowane "heloou" nie ukazują cię jako obywatela narodu szlachetnego... a tak w ogóle co to niby znaczy naród szlachetny? Co za pierdoły, mamy 21. wiek, a niestety na ulicach polskich nie zobaczysz ni krzty szlachetności. zwykle tak nie docinam, ale naprawdę kolego, zastanów się nad tym co wypisujesz.

googaify

odpocznij sobie.

ocenił(a) film na 2
rumburack

a ty dla odmiany popracuj sobie

googaify

A myślisz że Miłość jest piękna?

ocenił(a) film na 2
googaify

szlacheckiego * nie szlachetnego miało być oczywiście

rumburack

co ty pieprzysz że polka to naród szlachecki

dawid10809

nie bolszewickobżydoski.

rumburack

Polacy mimo wszystkiego doprawdy nie są tacy sami, więc nie pisz głupstw i nie wywyższaj się nad innym narodem potępiając go, bo z pewnością nie znasz wielu z nich. Mi osobiście się ten film podobał i śmiałam się z niego dużo razy. :)