Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235372
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

Żenada

ocenił(a) film na 4

Jak w tytule: po prostu żenada, ten film był tak nudny że tragedia! Zero w całej swojej okazałości, ale oczywiście jest 2 h gonitwy za wiatrem po pustyni, zdecydowanie nie polecam.
Przez ten film straciłem dwie godziny z mojego cennego życia, których nigdy nie odzyskam :/
Wiarygodność oceny filmu na filmwebie jest jak porównywalna z wiarygodnością obietnic polskich polityków.

swiezak92

Skoro ciebie nudzi ciągła akcja, to ja nie wiem co nie będzie dla ciebie nudne. Może jakieś komedie romantyczne?

ocenił(a) film na 10
swiezak92

Żenujące jest to, że nie nauczyłeś się jeszcze umiejętnie korzystać z systemu ocen na filmwebie.

ocenił(a) film na 4
Leszy2

bartoszcyc8
ahhahah akcja w tym filmie była na bardzo słabym poziomie wiec to ze ciągnęła sie cały film nic nie zmienia, nawet film akcji musi zawierać coś więcej niż tylko akcję.
Leszy2
nauczyłem sie i ten film dostał ode mnie ocenę aż 4 choć nie wiem za co nawet te 4.

ocenił(a) film na 10
swiezak92

Niczego się nie nauczyłeś. Nie umiesz nawet poprawnie odpowiadać, na posty, pod moim odpowiadasz bartoszcyc8owi. Gdybyś umiał, nie podważałbyś wiarygodności ocen i pewnie wiedziałbyś za co dajesz 4.
Sam nie wiesz co robisz. Śmieszny jesteś.

ocenił(a) film na 8
swiezak92

Bardzo nam przykro że przez ten film straciłeś 2h swojego cennego życia. Mamy nadzieję że więcej się to już nie powtórzy, bo to ból również dla nas.