Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235343
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

Juz nie pamietam kiedy jakis film tak mnie naelektryzowal ... Doslownie nie da sie usiedziec w Fotelu ... Tworcy zdecydowanie wzorowali sie na Borderlands :P Jesli chodzi o Degeneratow ..... Zdecydowany plus ... Szowinisci Pluja na ten film bo Kobiety nie sa tutaj tylko Dekoracja... Nie mowiac za wiele powiem ... Olac Frajerow i delektowac sie Filmem !!!!

Sabcio1234

"Tworcy zdecydowanie wzorowali sie na Borderlands" serce się kraje

ocenił(a) film na 10
leb_pelen_filmow

Mam rozumiec ze ogladales???Nawet teksty maja podobne jak nie idetyczne do tych ktore powtarzaja Raidersi w Borderlands ...Dlaczego zawsze sie znajdzie jakis pajac ktory mysli ze swieci ??

Sabcio1234

Nie muszę ci przypominać że to właśnie gry pokroju Borderlands oraz Fallout wzorowały się na Mad Maxie? Za nim kogoś zaczniesz wyzywać to najpierw sprawdź czy sam nie popełniłeś gafy.

ocenił(a) film na 10
leb_pelen_filmow

Co nie zmienia faktu ze tworcy tego filmu wzorowali sie wlasnie na Raidersach z Borderlands tworzac pustynnych degeneratow a wszegolnosci na Psyho....

ocenił(a) film na 10
Sabcio1234

Czy ty nie umiesz czytać? Nic do ciebie nie dociera? Człowieku ogarnij się.

ocenił(a) film na 10
Leszy2

Mi chodzi o odwzorowanie postaci w tym jednym filmie nie o spuscizne Mad Maxa ,Za moich czasow czytania ze zrozumienie uczono w szkolach ... teraz widocznie nie ucza niczego .Obejrzyj wpierw film a potem kogos poprawiaj.... Powtorze jeszcze raz ... Czytaj po woli...... Tworcy tego filmu Tworzac pustynnych Degeneratow nie posilkowali sie starymi produkcjami jak Mad max 2 ... tylko dzisiejszymi produkcjami takimi jak Borderlands... Mozesz to nawet zaobserwowac w trailerze kiedy koles wykrzykuje " what a lovely day " Ktore jest jedny z wielu tekstow zerznietych prosto z Borderlands....