nie wiadomo na co patrzeć, przy takim wciągającym tempie nawet nie wiedzieć w jaki sposób, ale ten dwugodzinny czas zlatuje w ekspresowym tempie. Chciałoby się więcej, choć myślę, że w niektórych momentach aż za dużo tych fajerwerków. Ostra jazda, którą warto zobaczyć bo robi wrażenie.
Sorry! Nie załapałem ironii.
Ale dzyniu88 się o filmie dobrze wyraża, a ocenę daje 4.
No ja też się zdziwiłem, ale zobacz jego wcześniejsze oceny. Najwyżej ocenione u niego filmy mają tylko 5 - nie rozumiem gościa :/
Moja skala ocen opiewa od 1-5 trzymam się tego od lat i to stosuję bez względu na to czy się to komuś podoba czy nie.
Ale jaki jest tego sens? Na filmwebie skala jest 1-10, to znaczy że nawet swoim ulubionym filmom wystawiasz negatywne oceny, zaniżasz średnią. Nie możesz się dostosować? Podnieść dwukrotnie swoich ocen?
Jedna moja skromna ocenka nie zaniża ogólnej oceny filmu która składa się z setek albo i tysiąca ocen. Nieraz w przypadku kilku ocen może i tak jest, ale to tylko wtedy. Kto zerknie na mój system oceniania to się zorientuje, że taki został przeze mnie przyjęty i wszystko jasne. Nie mam zamiaru się dostosowywać dla mnie jest ok. Poza tym nie wiem czy jest ktokolwiek inny kto ma identyczną skalę ocen, podejrzewam że może jeszcze jedna osoba, a tak poza tym to raczej nikt.