Mad Max: Na drodze gniewu

Mad Max: Fury Road
2015
7,2 235 tys. ocen
7,2 10 1 235372
8,4 79 krytyków
Mad Max: Na drodze gniewu
powrót do forum filmu Mad Max: Na drodze gniewu

nie wiadomo na co patrzeć, przy takim wciągającym tempie nawet nie wiedzieć w jaki sposób, ale ten dwugodzinny czas zlatuje w ekspresowym tempie. Chciałoby się więcej, choć myślę, że w niektórych momentach aż za dużo tych fajerwerków. Ostra jazda, którą warto zobaczyć bo robi wrażenie.

ocenił(a) film na 10
dzyniu88

I dlatego tylko 4?

Leszy2

Bo bes fapuły, bo gupi i nie relalistyczny, kostiómy dzifne i wogle słapy film ;)

ocenił(a) film na 10
szmyrgiel

Nie ciebie pytam.

ocenił(a) film na 10
szmyrgiel

Sorry! Nie załapałem ironii.
Ale dzyniu88 się o filmie dobrze wyraża, a ocenę daje 4.

Leszy2

No ja też się zdziwiłem, ale zobacz jego wcześniejsze oceny. Najwyżej ocenione u niego filmy mają tylko 5 - nie rozumiem gościa :/

dzyniu88

Przepraszam, że się wtrącam, ale dlaczego wszystkim filmom wystawiasz niskie oceny? :/

ocenił(a) film na 4
szmyrgiel

Moja skala ocen opiewa od 1-5 trzymam się tego od lat i to stosuję bez względu na to czy się to komuś podoba czy nie.

dzyniu88

Ale jaki jest tego sens? Na filmwebie skala jest 1-10, to znaczy że nawet swoim ulubionym filmom wystawiasz negatywne oceny, zaniżasz średnią. Nie możesz się dostosować? Podnieść dwukrotnie swoich ocen?

ocenił(a) film na 4
szmyrgiel

Jedna moja skromna ocenka nie zaniża ogólnej oceny filmu która składa się z setek albo i tysiąca ocen. Nieraz w przypadku kilku ocen może i tak jest, ale to tylko wtedy. Kto zerknie na mój system oceniania to się zorientuje, że taki został przeze mnie przyjęty i wszystko jasne. Nie mam zamiaru się dostosowywać dla mnie jest ok. Poza tym nie wiem czy jest ktokolwiek inny kto ma identyczną skalę ocen, podejrzewam że może jeszcze jedna osoba, a tak poza tym to raczej nikt.