Miałby ścigać się po pustyni na wózku inwalidzkim?. Niestety upływ czasu jest nieubłagany i mel nie ma fizycznej możliwości zagrać maxa, więc pomysł zastąpienia go nowym aktorem mimo iż kontrowersyjny jest dobry. Wybór Toma Hardego to również dobra opcja, już pokazał w kilku produkcjach co potrafi i nie będzie starał się naśladować Gibsona tylko pokaże te postać na swój sposób co również wyjdzie filmowi na plus.
dałby radę bez problemu, nikt mu nie każe być jak Rambo. Właśnie jego wiek bardziej by uwiarygodnił produkcję bo byłyby to dalsze losy bohatera, który dalej trwa w zniszczonym świecie.
Mnie dziwi ta kobieca obsada, trochę dużo tam bab.
Mad Max bez boskiego Mela to nie Mad Max, powinni co najmniej zmienić tytuł. Szkoda że nie pojawi się w tym filmie bo na pewno każdy chciałby zobaczyć w jakiej jest formie, szczególnie w tak kultowej serii, na której się przecież wybił. Choćby "gościnnie", np. coś jak Arni w Terminatorze 4.
Mam przypomnieć o tym jak prezentował się 3 Terminator z już nieco sflaczałym bohaterem, bądź Alien 4 w porównaniu do poprzedników?
Zgadzam się z przedmówcą. Natomiast co do terminatora to faktycznie, Arni jak i cały film nie wyszły najlepiej, ale może właśnie dlatego ze już Arniego w nim prawie nie było ? A może twórcy słusznie postawili na film bez Mela ? Przekonamy się po premierze :)
Szkoda że Max nie będzie grany przez Mela. Z Gibsonem w roli tytułowej po raz kolejny mogłoby być ciekawie :) Tym bardziej że zakończenie 3 części raczej można uznać za otwarte, a postać Maxa raczej nie wymaga nie wiadomo jak wielkiej sprawności fizycznej. No i bym zobaczył jak tam leci staremu Maxowi ;)
a ja tam dam szanse Hardy'emu bo uwazam ze moze podolac osobiscie jakos nie widze innego do tej roli(poza Melem rzecz jasna :d)
Nie dość ,ze bez Gibsona to najpewniej w PG13 :) będzie powtórka z nowego Robocopa
Tutaj nie chodzi o Gibsona tylko o niskobudzetowy klimat i cyberpunk ktory musi byc. Efekty specjalne i kobieta Charlize Theron to dopiero zle wrozy.
Zdaniem tworcow efekty specjalne ograniczono tylko do maskowania ekipy filowej kabli, a nie generowania calych sekwencji.