PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487379}
3,5 944  oceny
3,5 10 1 944
Magic Man
powrót do forum filmu Magic Man

Nie bardzo zrozumiałem zakończenie tego filmu, poza tym wiele rzeczy nie zostało wyjaśnionych. Może ktoś mi powiedzie kto w końcu stał za morderstwami jej przyjaciółek? O co chodziło z tym że miała sprawdzić teorie?

ocenił(a) film na 2
pic3k

nie jesteś sam. końcówka dla mnie też jakaś mało jaskrawa. a tak ogolnie to film do dupy

ocenił(a) film na 4
MajkelBlack

Również stawiam na Tatianę, ale pewności nie mam. Film Kiepściutki, dałbym 5/10, ale za beznadziejne zakończeni 4/10

pic3k

Ja również nie mogę pojąć tego filmu, lecz nie będę się zagłębiać....Stracony czas, nic więcej...

Wandyta

jestem kolejny ktory tej koncowki nie rozumie
choc mialem teorie ze zabija ten billy zane moze to on zaeksperymentowal jakos i dlatego jej matka zmarla a na tych kolezankach tez probowal jakis nowych sztuczek ale wyparl sie zabojstwa

ocenił(a) film na 2
gregory666

No cóż zabójca jest Darius, sam się przyznał ale jak zamordował te kobiety to inna sprawa. Reżyser chyba sam nie wiedział jak zakończyć film żeby wszystko było ciekawe i zaskakujące więc wybrał że była to magia(chyba szamańska :P), mam teorię że Darius może sterował ludźmi i dzięki nim dokonywał zabójstw przypatrzmy się chociażby jak chwilę przed śmiercią zachowują się Billy i brat Samanthy...Oglądałem wiele różnych szmir ale w nich końcówka była mniej więcej do odgadnięcia. Według mnie reżyser to naprawdę kur** Magic Man.
;p

pic3k

Nigdy nie wierz w sztuczki iluzjonisty.Od samego początku jest powiedziane że nie jest tak jak widzisz.Dla mnie mordercą jest Tatiana.I niech ktoś powie że jest inaczej to będzie musiał się tłumaczyć.

ocenił(a) film na 2
artjo

"Powiedział co wiedział"...

ocenił(a) film na 4
Last_Ronin

Na moj gust tez Tatiana. Chociaz jestem ciekawy tych rozbitych luster w magazynie. Rezyser porobil zagadki, ktore nie zostaly rozwiazane. Caly film strasznie nudny, gra aktorska super, mega slaba (o dialogach nie wspominam). Rezyser - Magic Man

ocenił(a) film na 2
tadek89

"Na moj gust tez Tatiana."

Bo? jak? po co?
Dla tego że stała na scenie na samym końcu?

"Według mnie reżyser to naprawdę kur** Magic Man."
;p
"Rezyser - Magic Man"

Dzięki za dubel :).

Co do reszty to się zgadzam.

Last_Ronin

Bosz! Ale niektórzy to ignoranci umysłowi, pewnie że Tatiana a dlaczego to warto pogłówkować, film nie dla głupków.

Konstancja

oglądałem w życiu naprawdę sporo niełatwych do zrozumienia filmów, ale to dopiero drugi w którym mam wątpliwości a pierwszy którego kompletnie nie mogę podejść...

a jak taka mądra jesteś to słucham, może nam powiesz co na to wskazywało?

P.S. Jednym zdaniem obraziłaś wszystkich którzy wypowiedzieli się w tym temacie, sugerujesz że wszyscy biorący udział w tej dyskusji to głupcy?

Konstancja

no? więc jak? jak krowie na rowie: kto kogo zabił, dlaczego i jak?

ocenił(a) film na 2
Konstancja

A ja współczuję rodzicom nie których użytkowników :D.

użytkownik usunięty
Konstancja

To że to była Tatiana to wiedziałem od samego początku, ale na sam koniec szukałem jak głupi wskazówek, które na to wskazywały i nic, więc może inteligencjo młodzieży internetowej oświecisz wszystkich "ignorantów" co wskazuje, że ta teoria jest prawdziwa. Po za tym film do bani, aktorstwo na poziomie du*py. Policjant Orlowsky wyglądał jak nieudolne dziecko Schwarzeneggera i Jovovich(pewnie geny po matce), Tatiana no już mniej reprezentacyjnej aktorki nie mogli wybrać do tej roli. Nie dość że pospolity wygląd, to jeszcze ciut za stara a i jej gra pozostawiała zbyt wiele do życzenia. Po za tym rozwaliła mnie scena w magazynie, jak "Policjant" człowiek, który widuje najokropniejsze zbrodnie w swoim mieście(a trzeba zauważyć że Las Vegas ma bardzo wysoki odsetek dziwnych i bardzo brutalnych morderstw, być może z powodu że to miasto przyciąga różnych świrów, różnej maści) stoi w magazynie nad kałużą krwi z takim przerażeniem, że mógł się jeszcze rozpłakać do kompletu. A poza tym domysły policji, iż to Darius był mordercą na podstawie tego, że w przeszłości zabił nożem dwóch skazańców, którzy gwałcili jego matkę. No jak tak działa Policja w Las Vegas, to apeluję do wszystkich mających jakieś grzeszki na sumieniu w przeszłości, nie jedźcie tam bo nawet o najdrobniejszą kradzież możecie zostać posądzeni i wtrąceni do więzienia lub co gorsza nawet zastrzeleni.Tak jak to zrobił mistrz Orlowsky strzelając do Dariusa, gdy ten wyciagal rękę do Tatiany. Film kur*wa zaliczył już 20 metrów mułu.

ocenił(a) film na 4

oj kurcze podziwiam, że taki wywód zrobiłeś na temat tego szitu

Konstancja

Jak Tatiana to o co chodzi z tym różowym szalem co znalazła u Dariusa?

ocenił(a) film na 5
pic3k

Też nie wiem o co chodziło ale nie tylko to mnie zawiodło, przecież Billy Zane prawie w każdym filmie musi sie z kimś całować albo kogoś bzyknąć a tu nic. No jak to tak!!! > :