4,9 2,8 tys. ocen
4,9 10 1 2819
3,7 3 krytyków
Manhunt - Polowanie
powrót do forum filmu Manhunt - Polowanie

... ale dla mnie to był strzał w dziesiątkę i nie rozumiem negatywnych opinii! Jeden z moich
ulubionych horrorów, jak się okazuje, wielce niedocenianych;) W tym horrorze jest wszystko, co być powinno, a przede wszystkim - adrenalina. Może trochę przesadziłem z oceną, ale dałem 10;)

marcinbelc

Ja dałem 9, bo film całkowicie na to zasługuje. Od początku czułem ten przyjemny niepokój, jest tutaj wszystko, co potrzebne dobremu backwoods slasherowi. Brudny, surowy klimat, osaczenie, zaskakujące sceny, kamera z ręki. Norwegowie odwalili kawał dobrej roboty. Polecam gorąco. 9/10

ocenił(a) film na 6
klotz

Ja może 9-tki nie dałem, ale podobał mi się całkiem i szukam podobnych tytułów - znasz jakieś? :)

NaWspak

Polecam Villmark (Mroczny Las) z 2003.

ocenił(a) film na 6
klotz

Zapowiada się super;
dzięki!

ocenił(a) film na 7
klotz

Ja również nie rozumiem tej oceny na filmwebie, co jak wcześniej już zauważyłem jest kompletnie niemiarodajne. Póki filmweb nie wprowadzi jakiś sensownych rozwiązań w zakresie ocenienia (co pewnie nie nastąpi) w ogóle te punkty są dla mnie z grubsza bezwartościowe.

Film mi się podobał, mocne 7.

ocenił(a) film na 1
l0co

Dokładnie, po ocenie 5 można spodziewać się w miarę przyzwoitego filmu (jak na horrory) ale to co zobaczyłem przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania :-P

marcinbelc

Lubie takie klimaty ale dla mnie ten film to syf.Kompletnie bezpłciowi bohaterowie i jeszcze bardziej tępi mordercy. We wzgórzach mających oczy niepełno sprytni mordercy okazywali o 100% więcej inteligencji i wszystkiego......

ocenił(a) film na 3
ter83

Tępi to mało powiedziane. Jakby byli z jakiejś łapanki hehe. No chyba, że ''mamuśka'' ich tak skrzywdziła.
Zastanawia mnie tylko jedno. Co do ch... może podobać się w takim czymś?

ocenił(a) film na 1
djrav77

też się zastanawiam ... i gdzie ta wspominana adrenalina ? Ja po 30 minutach byłem już bliski zaśnięcia ... główni bohaterowie beznadziejni, w większości filmów widz się z nimi utożsamia w tym czekałem aż ich wreszcie powybijają :)