... ale dla mnie to był strzał w dziesiątkę i nie rozumiem negatywnych opinii! Jeden z moich
ulubionych horrorów, jak się okazuje, wielce niedocenianych;) W tym horrorze jest wszystko, co być powinno, a przede wszystkim - adrenalina. Może trochę przesadziłem z oceną, ale dałem 10;)
Ja dałem 9, bo film całkowicie na to zasługuje. Od początku czułem ten przyjemny niepokój, jest tutaj wszystko, co potrzebne dobremu backwoods slasherowi. Brudny, surowy klimat, osaczenie, zaskakujące sceny, kamera z ręki. Norwegowie odwalili kawał dobrej roboty. Polecam gorąco. 9/10
Ja może 9-tki nie dałem, ale podobał mi się całkiem i szukam podobnych tytułów - znasz jakieś? :)
Ja również nie rozumiem tej oceny na filmwebie, co jak wcześniej już zauważyłem jest kompletnie niemiarodajne. Póki filmweb nie wprowadzi jakiś sensownych rozwiązań w zakresie ocenienia (co pewnie nie nastąpi) w ogóle te punkty są dla mnie z grubsza bezwartościowe.
Film mi się podobał, mocne 7.
Dokładnie, po ocenie 5 można spodziewać się w miarę przyzwoitego filmu (jak na horrory) ale to co zobaczyłem przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania :-P
Lubie takie klimaty ale dla mnie ten film to syf.Kompletnie bezpłciowi bohaterowie i jeszcze bardziej tępi mordercy. We wzgórzach mających oczy niepełno sprytni mordercy okazywali o 100% więcej inteligencji i wszystkiego......
Tępi to mało powiedziane. Jakby byli z jakiejś łapanki hehe. No chyba, że ''mamuśka'' ich tak skrzywdziła.
Zastanawia mnie tylko jedno. Co do ch... może podobać się w takim czymś?