3,6 318  ocen
3,6 10 1 318
Maniakalne pielęgniarki odnajdują ekstazę
powrót do forum filmu Maniakalne pielęgniarki odnajdują ekstazę

Lubię filmy Tromy, ale ten zupełnie nie przypadł mi do gustu. W zasadzie to najgorszy obraz tej wytwórni jaki do tej pory widziałem. Wszystko tu jest złe. Złe, nawet jak na Tromę. Najbardziej irytuje ciągle kłapiący dziobem narrator i w kółko powtarzający się ten sam motyw muzyczny. Poza tym wiadomo, koszmarne aktorstwo, fatalna reżyseria, itd. Nie polecam nawet entuzjastom Kaufmana i jego wytwórni.

ocenił(a) film na 1
Nielegalny_Zabojca_Czasu

Mi sie film podobał, ale postawiłem jeden za niesamowicie irytujące rzeczy jak np. narrator. Mimo wszystko niedługo zamierzam go sobie powtórzyć.

Co do złych filmów od Tromy to najgorszy jak dla mnie jest Frightmare.

pzdr ;)

Cyryn

"Frightmare" jeszcze nie widziałem, ale skoro taki dziadowski, to muszę to nadrobić :D. Ostatnio zaopatrzyłem się w parę pozycji Tromy, które systematycznie będę oglądał, ale akurat tego tytułu nie mam.

Jeśli chodzi o "Maniac Nurses Find Ecstasy", to ten narrator to było coś strasznego. Gdyby nie on, to moja ocena pewnie byłaby nieco wyższa. I tak jednak uważam ten film za bardzo słaby. Zabrakło mi tu na przykład chociaż jednej porządnej sceny erotycznej. A aż się o to prosiło.

Troma wypuściła tyle filmów, że pewnie jeszcze trafię na jakiegoś strasznego dziada, ale na razie miano najgorszego filmu z tej wytwórni przypada właśnie "Maniac Nurses Find Ecstasy" :).