Kupiłem go w empiku. Myślałem że będzie to coś podobnego do Martwicy Mózgu, która według mnie była świetna.
Niestety pomyliłem się. Bardzo się pomyliłem. Nie ma w tym filmie klimatu z Martwicy Mózgu, nie ma tam żadnego klimatu, nie jest śmieszny ani straszny, nie ma kompletnie żadnych pozytywnych stron. Nie wiem jak to sie dzieje że takie coś można wydać na DVD. Oglądaliśmy to po paru browarach, są momenty, z których można się pośmiać, ale trzeba mieć przynajmniej z promila.. Oczywiście pośmiać z głupoty tego filmu (koleś sprawdza czy latarka działa, zaświeca pannie w oczy po czym sie jej pyta czy świeci)
Całość najlepiej streszcza dodatek do DVD w postaci dokumentu obrazującego kręcenie tego chłamu. Reżyserem jest pryszczaty nastolatek, który chyba ma za duze kieszonkowe i z nudy nakręcił to barachło, tylko dalej nie rozumiem, dlaczego ten "film" jest w obiegu, skoro kompletnie nic nie wnosi. Nie ma nawet kategorii na ten film. Dajcie mi kamerę i pare litrów Ketchupu to nakręce lepszy.
Ja na szczęście wywaliłam na film o połowę mniej niż ty, na nieszczęście zaś zawiodłam się prawie tak samo jak ty. Liczyłam, że ten film będzie znacznie straszniejszy. Nie był nawet w połowie tak krwawy jak Martwica Mózgu i zaledwie w 1/4 tak zabawny. Szkoda kasy i czasu.
Ewentualnie tylko jeden raz można obejrzeć ,a i tak dozna się nieprzeciętnego rozczarowania.
Podsumowując: Moje koszmary bywają straszniejsze niż filmy takie jak ten.
Ciekawi mnie twoje drugie zdanie - "Myślałem że będzie to coś podobnego do Martwicy Mózgu, która według mnie była świetna." Martwica mózgu to całkowity gniot. Ile oglądałeś horrorów? Nie mogłeś ich widzieć zbyt wiele skoro uważasz, że taki szajs jest dobry. Obejrzałam większość istniejących horrorów i Martwica Mózgu jest jednym z dwóch filmów, które mają u mnie notę 1/10 a szkoda bo wolałabym dać 0. Obejrzałam ten szajs do połowy. Oglądając go płakałam dosłownie ze śmiechu. Nawet komedie mnie tak nie rozbawiły. A w momencie, gdy mamusi oderwało się ucho, wpadło do budyniu i je zaczęła jeść to to już mi nerwy puściły.
"Myślałem że będzie to coś podobnego do Martwicy Mózgu, która według mnie była świetna." Nie no, ludzie. -_-
Ale ok. Już nie osądzam. Każdy ma swój gust. Mnie może się podobać film, którego ty nie polubisz itd. Ale martwica mózgu to nie horror, ale komedia. I pomyśleć, że starsze pokolenia uważały to za straszny film.
Słuchaj Martwica mózgu to komedia horror moim zdaniem jest świetna to dosłownie klasyk w swoim gatunku... i skoro płakałeś ze śmiechu oglądając go to musisz być idiotą że wystawiasz note 1\10 no bo ten film miał w założeniu bawić widza naprawdę twój post jest bez sensu.
Martwica to arcydzieło idioto. ja pierdolę... jakiś kretyn nie zrozumie
konwencji filmu i wypisuje takie bzdety z pełnym przekonaniem i wyższością
wobec innych. Kurwa... nic tylko tłuc po łbie aż mózg wyleci a potem sie
spuścić do nosa.