Błee,fuuu co to w ogóle było. Wytrzymałem kilka minut i prawie zwymiotowałem.Kto takie coś ogląda i
skąd taka wysoka ocena tego nie ogarniam zupełnie.
Ludzie z forum Władcy Pierścieni hahahahah :D No i nie przesadzaj z tymi komplementami. Psycholu.
Ludzie z forum Władcy pierścieni wystawili ci odpowiednią laurke, nawet sam tam twierdziłeś, że jesteś aspołeczny i większość ludzi cię denerwuje. Więc dlatego dla takich osób jak ty miejsce jest tylko i wyłącznie w zakładzie psychiatrycznym.
Owszem jestem aspołeczny i większośc ludzi mnie denerwuje. A wiesz dlaczego? Bo większośc to idioci. Choć tak skrajnie tępi ludzie jak ty to jednak rzadkość. Lepiej być parszywym społeczniakiem, umysłowym odpadem gloryfikującym głupotę i niewolnictwo jak ty? No nie wydaje mi się. Idiotów twojego pokroju powinno się wywieźć gdzieś w p*zdu, społeczeństwo tylko traci mając w szeregach takie bezmózgie śmieci. Miejsce takich jak ty nie jest w zakładzie, szkoda zachodu i tak ci nikt nie pomoże, jesteś beznadziejnym przypadkiem. Wywieźć gdzieś na jakieś zadupie, albo od razu zakopać żywcem i z głowy. Śmieci się wyrzuca.
No i kilka osób sie ze mną zgodziło, a z kilkoma merytorycznie jak cżłowiek podyskutowałem... ale mniemam, ze utożsamiałeś sie z wypowiedziami najwiekszych debili w tamtym wątku... to zrozumiałe.
To,że jestem aspołeczny, nie zmienia faktu, że jesteś najwiekszym psycholem jakiego "spotkałem" od dawien dawna.W internecie jest pełno poj*bów, ale ty przekraczasz wszelkie granice. Lecz się, serio się k*rwa lecz, choć szczerze mówiąc wątpię by coś ci dało. Nawet jak wyleczysz nadwrażliwość to pozostaje multum aspektów twojej osobowości które dyskwalifikuje cię jako wartościowego, rozumnego człowieka. Poza tym, jeżeli masz dziewczynę... to ciekawe czy wie, że jest lesbijką hahah :D
Mam żonę i ośmioletniego syna aspołeczny psycholu. I ja nie potrzebuję się leczyć bo nie jestem fanem chorych filmów dla zwyrodnialców.
Najśmieszniejsze, albo najstraszniejsze w tym idiocie jest jego hipokryzja i ograniczenie. Zarzuca wszystkim wokół chorobę psychiczną, a sam jest najbliżej psychiatryka. Na początku myślałem, ze to troll, ale to chyba rzeczywiście autentyczny debil.
Nie potrzebuję. Jestem normalnym człowiekiem w przeciwieństwie do ciebie i wszystkich zwyrodnialców, którym podobają się takie filmy.
Tak sobie wmawiaj. Każdy świr wmawia sobie, że jest normalny, podczas gdy coś takiego jak normalnośc nie istnieje. Co ci się stało w dzieciństwie, że tak ci się porył baniak i teraz wszystko wypierasz? Ksiądz cię dotykał? Bo tak btw to idealnie pasujesz mi na j*bniętego dewota. Przyznaj się, że masz wyprany mózg przez katolicką sektę i masz schizofrenię paranoidalną. Radzę się serio wybrać jednak do tego psychologa. Jeżeli ktoś z nas ma zostać mordercą, to raczej ty.
Teraz autentycznie mnie zażyłeś. Jesteś ewenementem. W takim razie odczepiam sie od ciebie. Jak sam mówisz jestem psycholem, a psychole chyba powinny trzymać się razem. Co prawda ty masz gorsze problemy z psychiką, ale to nie żaden konkurs ani licytacja. Brałem cię za dewota bo idealnie pasowałeś do tego profilu. No cóz w sumie życzę żeby ci się nie pogorszyło i miłoby bylo gdybyś życzył mi to samo. Skoro nie jesteś religijny, jest mniejsza szansa, ze coś zrobisz swojej rodzinie. Po prostu radzę ci pilnuj się, nie wypieraj.
Rozmowa zeszła na zbyt osobisty tor. Twoja rodzina to nie moja sprawa, ale nie rób im krzywdy.
To ty debilu jesteś chory, zrozum to. Bałbym się przebywać z tobą w jednym pomieszczeniu bez jakiejś broni.
Ja bym się bał przebywać w jednym pomieszczeniu z każdą osobą której podobają się takie filmy. Miejsce fanów takich filmów jest w zakładzie zamkniętym.
Umiesz tylko pi*rdolić bez sensu i się powtarzać jak zapowietrzony down. Uwierz mi, że to z tobą byłoby strach przebywać. Takim nieobliczalnym pseudomoralizatorom nigdy nie wiadomo co strzeli do głowy. Obyś się nigdy nie ożenił, szkoda by było jakiejś zamordowanej kobiety.
Tyle, ze ja mam żonę i ośmioletniego syna. I nikt ze mną się przebywać nie boi. Nie mam wśród znajomych nikogo kto by oglądał takie filmy dla ludzi chorych psychicznie. Jakbym ja jakiemuś znajomemu powiedział, że podobał mi się taki chory film to już bym nie miał żadnego znajomego i pewnie żona by się ze mną rozwiodła.
Współczuje im, obyś nie stracił kontroli nad swoją psychiką, bo to co tu prezentujesz nie napawa optymizmem. Jeżeli wszystko co piszesz to prawda, to wolałbym strzelić sobie w łeb niż spedzic choćby kilkanaście minut z tobą i twoim znajomymi, nawet nie chce sobie wyobrażać jak sztywni i ogólnie jacy są. Nie będę drążył tematu, bo rodzina to twoja sprawa. Szczerze mówiac byłem pewien, że masz około 12 lat. Jeżeli to co tu prezentujesz to normalnośc, to jak ktoś nazwie mnie normalnym, to mu chyba zaj*bie :)
No i gratuluję głębokiego uczucia, skoro twoja żona rozwiodłaby się z powodu takiej głupoty. Masz racje ten świat jest chory, szczególnie społeczeństwo w letargu.
Śmieszne, że piszesz o zdrowiu psychicznym, podczas gdy to ty sprawiasz wrażenie chorego. Jakieś przewrażliwienie pomieszane z psychozą. Jeżeli twoja postawa jest "normalna", to oczywiście jak najbardziej chce być brany za świra. Serio, że nie widzisz swojej głupoty to jest zagadka :)
Ty już pokazałeś na forum Władcy Pierścieni jakim aspołecznym debilem jesteś, aż dziwne, że za tamten temat ci konta nie zbanowali. Już za same słowa, że w dupie masz regulamin powinieneś bana wyłapać.
Hahahaha co za społeczniak, nic tylko tobą gardzić. Oczywiście, że jestem aspołeczny, głupio mi, że ja cię obrażam, a ty mi prawisz komplementy. Na wspomnianym przez ciebie forum, kilka osób się ze mną zgodziło, z kilkoma podyskutowałem... no i oczywiście trafiło się kilku odpadów umysłowych twojego pokroju. Hanbisz herb Legii Warszawa.
". I skoro takie rzeczy jako fikcja komus się podobają to jest to jednoznaczne z tym, że w realu takie coś też by go zachwycało"
"Jeżeli lubisz takie rzeczy na ekranie to jest to jednoznaczne, że w realu też lubisz"
To jest jakaś naukowo potwierdzona teoria,czy tylko wyciągnąłeś to z tyłka żeby cokolwiek naskrobać?
Takie są fakty. Jeżeli takie rzeczy komuś ne ekranie się podobają to logiczne, że w rzeczywistości też się takim czymś zachwyca.
Czyli jeżeli ktoś lubi filmy wojenne,to w rzeczywistości też zachwycałby się wojną?.To typowe gadanie nie mające żadnego pokrycia w rzeczywistości.Tak samo jak z tym że ludzie oglądający slashery to przyszli mordercy lol.
Kolejna sprawa to gdzieś tu naskrobaleś że sztuczna,filmowa krew przyprawia cię o mdłości,czyli sok malinowy,wiśniowy,lub barszcz czerwony też przyprawia cię o mdłości?.Naprawdę chcesz powiedzieć mi że boisz się czerwonego barszczu?
Mi horrory strasznie działają na wyobraźnie i ja sobie wyobrażam jak by to się działo naprawdę. Wszędzie gdzie leje się krew, obcinają kończyny albo , latają wnętrzności to powoduje u mnie odruch wymiotny. Horror ma straszyć a nie powodować odruch wymiotny. I każdego normalnego człowieka brzydzą takie rzeczy. Filmy takie jak Martwica mózgu są jedynie dla osób chorych psychicznie pozbawionych jakichkolwiek uczuć i wrażliwości.
Mnie też brzydzą takie rzeczy,pod warunkiem że są prawdziwe,tutaj wiem że to tylko efekty specjalne,sztuczna krew itp-żeby wymiotować?,sorry ale pewnie w gry gdzie strzelasz komuś w łeb i ten się rozbryzguje też nie grasz.?
Horror ma straszyć-oczywiście,ale czym i w jaki sposób to już inna kwestia,zgodnie z definicją tego gatunku również latające kończyny i flaki to elementy horroru.Mnie straszą takie filmy jak np Piła,wiesz czym?,samą historią,perspektywą tego że można umrzeć w męczarniach-coś takiego mnie przeraża i nie biegam potem za ludźmi z chęcią zamordowania ich.
Poza tym chorzy psychicznie też mają uczucia i są wrażliwi,natomiast osoby pozbawione uczuć i wrażliwości wcale nie muszą być chorzy psychicznie-nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka.
Tak czy siak wg mnie trollujesz.
Ja też zadaję sobie to pytanie... czemu ktoś o tak upośledzonej wrażliwości bierze się za komedię horror? Gadałem
z nim w innym temacie i pisał on, że nie horrory nie powinny śmieszyć... totalny laik.
Ja już chyba gdzieś z tobą dyskutowałem, gdzie robiłeś z siebie głupka w temacie horrorów. Po prostu nie masz pojęcia o tym gatunku i nie powinieneś się za niego brać. Nie rozumiem czemu ktoś tak nadwrażliwy bierze się za ten gatunek. A Martwica Mozgu to jedna z najlepszych komedii jakie oglądałem i mógłbym w miedzy czasie zajadać się przekąskami. Jesteś pewien, że nie jesteś kobietą?
Tacy psychole jak ty nie powinni przebywać wśród normalnych zdrowych ludzi. Ja nie oglądam całego gatunku horror, tylko jego podgatunek jakim jest ghost story. Takie coś jak Martwica mózgu u zwykłego nawet nie wrażliwego człowieka powoduje odruch wymiotny. Jeszcze psychole się z tego śmieją. No po prostu nie wierzę, że tylu psychicznych na świecie jest, dobrze, że ja nie mam wśród znajomych nikogo kto by takie coś oglądał bo bym się załamał.
Moim zdaniem to ty powinieneś siedzieć w psychiatryku, choć z twoim idiotyzmem nic by tam nie zrobili, a nadwrażliwą ciotą i tak byś pewnie pozostał...
Moim zdaniem to ty powinieneś siedzieć w psychiatryku, choć z twoim idiotyzmem nic by tam nie zrobili. A przewrażliwioną, niezbyt inteligentną ciotą bez dystansu do świata i tak byś pewnie pozostał... w sumie raczej nie ma dla ciebie ratunku i pozostaniesz wtórnie upośledzonym kretynem... ale nie rozumiem dlaczego wykazujesz to na forum. Lubisz jak ludzie mają cię za ciotę?
Dobrze, że nie oglądasz gatunku horror, bo ty by mogło zdewastować twoją dziewczęcą psychikę. Ale w takim razie nie rozumiem, dlaczego do chuja obejrzałeś Martwicę Mózgu i piszesz tu na forum? Wiesz że to nie komedia dla przewrażliwionych dziewczynek?
Obejrzałem kilka minut tego czegoś i się pożygałem. To nie jest żadna , komedia, żaden horror, po prostu tego czegoś nie można podpiąć do żadnego gatunku filmowego. Nie trzeba być wrażliwym żeby takie rzeczy brzydziły. Każdy normalny człowiek na świecie po zobaczeniu czegoś takiego wymiotuje. Takie rzeczy jakie są w tym filmie mogą bawić i fascynować jedynie ludzi chorych psychicznie. Spróbowałbyś puścić ten film jakiemuś psychiatrze albo psychologowi i mu powiedzieć, że ci się to podoba to od razu z miejsca zostałbyś zamknięty w zakładzie psychiatrycznym. Fascynacja takimi filmam jest równoznaczna z pedofilią i powinna być karana prawnie.
Człowieku jak ty masz nasrane w bani. Przyjmij do wiadomości, ze to ty powinieneś się obawiać psychologów i zakładów psychiatrycznych. W sumie nazwanie cię przewrażliwioną dziewczynką, to wielkie niedopowiedzenie, mało która dziewczynka jest. A najśmieszniejszy jesteś z tą twoją wiarą w "normalność" :D Choć spoko, od kogoś twojego pokroju, nie ma co oczekiwać głębszych refleksji, oczywiste, że nie zdajesz sobie sprawy z takie zjawiska jak relatywizm. Wmawiasz sobie, ze jesteś normalny, podczas gdy balansujesz na granicy jakiejś psychozy. Przeciętna zwykła nastolatka nie jest tak zniewieściała i przesrana jak ty. Tylko chrobliwe nadwrażliwy, człowiek po jakichś traumatycznych przeżyciach mógłby tak zareagować jak ty. Rozumiem, ze może to kogoś nie śmieszyć, ale twoja postawa jest poroniona. Za psychologię to ty się "myślicielu" nie bierz, bo twoja percepcja jest na żałosnym poziomie. Pi*rdol*nie takich głupot jak ty jest gorsze od pedofilii i powinno być karane kulką w łeb, takie śmieci jak ty nie dają nic społeczeństwu... ale wmawiaj sobie, że jest inaczej, że jesteś normalny, dalej się idioto okłamuj na każdym kroku. Jesteś żałosny, naprawdę żałosny. Poczytaj sobie o swoich symptomach i zacznij się leczyć zanim będzie za późno, tacy jak ty najczęściej kończą z petlą na szyi... chyba, ze są na tyle tępi by żyć w iluzji, swoistej bance mydlanej...no i chyba twój deficyt inteligencji powinien ci pomóc w twojej wegetacji.
I owszem to jest komedia. To, że masz swój poroniony świat niczego nie zmienia, wszystko widzisz po swojemu, ale jesteś skrajnie ograniczony, więc twoje obserwacje są warte mniej niż gówno.
Serio, że ty nie widzisz, że to ty jesteś tu najbardziej popi*rdolony... wiec inteligencją nie grzeszysz, nie tylko męskością :)
Fani tego filmu dla mnie nie są ludźmi tylko zwyrodnialcami chorymi psychicznie, których należy izolować od reszty społeczeństwa, więc ich zdanie dla mnie się nie liczy. Niestety chorych psychicznie jest zbyt dużo na tym portalu. Powinien się nazywać Psychweb a nie Filmweb.
No wiesz dla ciebie... zdanie poronionego, skrzywdzonego, nadwrażliwego, chłopczyka który nie wie którą płec wybrac, który innym zarzuca odchyły jest raczej niewiele warte, także to co dla ciebie się liczy nie ma jakiegokolwiek znaczenia. Pamiętaj, że to ty jesteś jednym z najbardziej chorych tu... to nie filmweb, tylko świat jest chory, choć ty dziewczynko uporczywie to wypierasz ze świadomości najwyraźniej i czepiasz się ludzie ze zdrowym dystansem do świata. Jak ktokolwiek może z tobą wytrzymać? Serio wspólczuję. Im oczywiście. I mnie od społeczeństwa izolować nie trzeba, takich idiotów jak ty sam unikam jak mogę.
Nie interesuje mnie zdanie chorych psychicznie zwyrodnialców, więc możesz sobie darować dalsze pisanie.
A czemu miałoby mnie interesować co cie interesuje? Myślisz, że kogokolwiek tutaj interesuje twoje pieprzenie bez sensu? Ty musisz być trollem, nie możesz mieć takich odchyłów na serio :D Dobra już cię zostawie w spokoju, tylko powiedz ile masz lat? Jak powyżej 13 lat, to będę w szoku.
To niebywałe... w sumie jesteś niewiele starszy ode mnie a myślałem, ze conajmniej 10 lat młodszy. To naprawdę nie napawa optymizmem, nie mam pojęcia jak ty fuknkcjonujesz mając takie odchyły... chyba jak każdy chory człowiek tworzysz iluzję której kurczowo się trzymasz. No i nie komplementuj mnie, bo autentycznie mi się głupio robi.
Aspołeczny psychol to dla ciebie komplement? Tylko osoba chora psychicznie mogłaby tak powiedzieć. Wcale mnie to nie dziwi bo nikt o zdrowych zmysłach takich filmów nie byłby w stanie obejrzeć.
Szczególnie aspołeczny to wielki komplement. Już nie udawaj takiego inteligenta, gówno wiesz psychologii i dobrze o tym wiesz. "normalny" kulturalny człowiek to najczęściej synonim wytresowanego idioty. Pomijając, że czegoś takiego jak normalnosc nie ma i zdaje sobie z tego sprawę każdy myślący człowiek. Może i jestem chory psychicznie, ale nie mniej chory niż świat na którym mi przyszło żyć. A już nam pewno nie mntriej chory niż ty. W sumie przykry jest twój poziom intelektualny, w tym wiieku powinieneś być mądrzejszy, mieć szerszą percepcję, ale już nie chce się kłocić. Ty chyba też skoro prawisz mi komplementy. Nazwij mnie jeszcze dziwakiem i mizantropicznym ekscentrykiem, to jeszcze cię polubię. Ty też jesteś bardzo dziwny, choć z tego co piszesz dla ciebie to "normalność".
Po tym wpisie już wiem, że nie możesz mieć żadnych znajomych. Nikt by nie chciał się zadawać z kimś kto ma takie chore poglądy. Ty jesteś poza jakąkolwiek normą. Masz widać swój chory świat,klapki na oczach i nawet nie zdajesz sobie sprawy co to znaczy być normalnym.
Owszem mam niewielu znajomych, ponieważ odrzucam ludzi, unikam takich jak ty jak mogę w rzeczywistym świecie. Ja nie mam chorych poglądów, po prostu myślę samodzielnie , ty zaś powtarzasz jakieś bezsensowne wyświechtane frazesy. Piszę, że nie chce się kłocić, a ty dalej robisz z siebie idiotę. To ty masz chory swój świat, klapki na oczach i nie zdajesz sobie sprawy z tego, że coś takiego jak normalność nie istnieje. Nie wiem jak to nazwać... megahipokryzja, ignorancja, wrecz jakieś upośledzenie. Może i nie jesteś katolikiem, ale wyprany mózg to masz na pewno. Szkoda, że nie posiadasz żadnej wiedzy, tak jak niestety bardzo wielu.
Owszem istnieje normalność, ale ludzie psychicznie chorzy twierdzą, ze jest inaczej. Ja żyję i spotykam się z normalnymi ludźmi, ty żyjesz wśród psycholi nie mających pojęcia o normalnym cywilizowanym świecie.
Dlaczego ktokolwiek miałby chcieć być "normalny" tak w ogóle? Z tego co piszesz to musi być udręka. Ta twoja "normalność" dopiero jest chora, bardziej niż cokolwiek co mnie spotkało w życiu. Przecież nikt nie chciałby być tobą, z tymi wszystkimi odchyłami i kijem od szczotki w dupie. Wszystko co najlepsze na świecie zawdzieczamy głównie ekscentrycznym ludziom, którzy odbiegali od "norm" i szli pod prąd, na przeciw idiotom. Ty prezentujesz się jako bezrefleksyjny przedstawiel szarej masy.
To nie jest moja normalność. To są ustalone odgórnie normy funkcjonowania w społeczenstwie i nie ja je ustalam.
hahahahahahahahhahahaha twoje ograniczenie nie ma granic, nie jesteś 10 latkiem by cię uświadamiać, ślepy się urodziłeś, ślepy umrzesz, a mnie już tu nie ma. Niewolniku z wypranym mózgiem bez własnej tożsamości. Żegnaj systemowy produkcie, w sumie niewiele różnisz się od zaprogramowanego robota.
A tak nawiasem, skoro masz żonę i dziecko to może się nimi zajmij, a nie robisz z siebie debila w internecie.