PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628}

Matrix

The Matrix
1999
7,6 854 tys. ocen
7,6 10 1 853693
8,0 99 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

po tych ocenach, recenzjach... oczekiwałem czegoś na prawde dobrego. Kocham dobre kino... ale to jest naciągana historyjką z milionem błedów w scenariuszu. I te imiona, ksywy zachowanai rozmowy PO PROSTU NACIĄGANE.

Beznadzieja, 4/10 najwyżej

użytkownik usunięty
StorN_filmaniak

,,Beznadzieja, 4/10 najwyżej''

Dlaczego zatem ten film ma u Ciebie 10/10? Zakładam więc ,że to prowokacja .

ocenił(a) film na 4

pomyliłem karty w przeglądarce... ale już to naprawiłem. Nie to że się nudziłem przy filmie ale to chała...

StorN_filmaniak

Zatem dziecko idź się dalej pomasturbuj przy red tubie.

ocenił(a) film na 8
StorN_filmaniak

'Kocham dobre kino... "
Zaznacz może że "dobre kino" według ciebie. Polowanie i Surogaci nic wspólnego z dobrym kinem nie mają w przeciwieństwie do np pierwszego Matrixa. Uwielbiam takich agentów co to wyżej srają niż dupę mają. Znawcy dobrego kina się znaleźli. Dzieciaki...

ocenił(a) film na 4
senskomiksu

dzieciak to twója mamusia 17 latku ;-] bo ciebie nie potrafila na smyczy trzymac i potrafisz tylko hejtowac tych co maja inne zdanie niedorajdo zyciowa niż ty. Jesteś zwyklym nic nie znaczącym internetowym hejterem i napinaczem. H.uj ci w du.pe

użytkownik usunięty
StorN_filmaniak

Po co tak od razu z takimi epitetami wyjeżdżać ?! Tym bardziej, że user senskomiksu ma sporo racji.

A tak w ogóle to zapoznaj się z tym - by błędów nie robić :)
http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj

ocenił(a) film na 8
StorN_filmaniak

Jakie argumenty... oj przepraszam wypowiedzi bo do składania argumentów potrzeba odrobiny inteligencji, taki wypowiadający. Mama musi być dumna z takiego pustaka. Nawet z wyrażaniem własnych racji masz problemy. Tego uczą dzieci, dlatego dzieckiem cię nie nazwę.

ocenił(a) film na 8
senskomiksu

Z resztą twoje posty dają świadectwo twojej kultury i inteligencji więc nie muszę nawet cię obrażać. Sam nieźle sobie radzisz.

senskomiksu

czasami sobie tu wchodzę i oglądam komentarze! najbardziej lubie właśnie takie :)hehh ! Matrix to guru kina sci fi , gdybyś był trochę ogarnięty to wiedziałbyś to! jeżeli wiesz co to jest dobre kino to nawet nienawidząc tego gatunku powinieneś mieć do tego filmu szacunek! za co ? najpierw dorośnij, potem zdystansuj się! wyluzuj, otwórz oczy, uwolnij umysł i miej trochę wyobraźni, obejrzyj film jeszcze raz a być może zrozumiesz dlaczego …

użytkownik usunięty
temteges

1/10 skoro wyrarzamy swe niezadowolenie z powodu kiczu an ekranie kinowym. Oglądalem film w kinie w anglii, taki kraj w europie panowie i panie, i tam totalnie gwizdali wszyscy i pluli popkornem na sale, polowe towazystwa wyprosili, ale druga polwoa ocenila na 1/10. Ale to tylko jedno kino, nie wiem jak w innych. Ocena 1/10 musi byc.