Witam :)
Matrix jest moim najlepszym filmem , i chciałbym wiedzieć kto jest fanem tego filmu tak jak ja :)
Wpisujcie się tutaj wszyscy fani tego cudownego filmu :)
Pozdrawiam :)
Nie wiem ,czy jestem takim jak Ty ,ale jako ,że to mój ulubiony film to się wpisuję ;)
pozdro
Sorry że tak późno odpisuje :)
Dzięki za wpis :) Cieszę się że też jesteś fanem tego cudownego filmu.
Hhehe Jeden z moich najlepszych filmów:)
Pamiętam jeszcze jak z kumplem w 1999r kołowaliśmy kasetę z nim :)
Ile razy go oglądaliście ???
Ja go oglądam prawie cały czas i nigdy mi się nie znudzi :)
Lubię też bardzo oglądać dodatki jak tworzyli są super, a wy macie Kolekcję Matrix Ultimate ???
Wpisuje sie bo jestem wielka fanka Matrixa moze nie az tak wielka jak ty...
Pozdrawiam:*
Moja mama byla na nim w kinie i byla zachwycona xD
Ja tez chcialam isc ale mama mi nie pozwolila >:( ;)
Ja rowniez bardzo lubie ten film :*:**::*:**:*
Pozdrowionka dla fanow i zapraszam do mnie na ankiete (moja pierwsza)
W sumie to bym Twojej mamie pogratulował za absolutne nie wypuszczanie Cię na dwór. No oprócz wyjścia do szkoły, ale do niej chyba za często gubisz drogę...
No sorry, ale jeśli emotikony mają być główną atrakcją w Twoich postach... no, ale nick mówi sam za siebie. ;p
O Dżizys! Masz 17 lat?! Nigdy bym nie zgadł. (xD)
W sumie nie znam takich osób (rok przed pełnoletnością) co by pisały w taki sposób jak Ty. No i miały jeszcze idolów - gwiazdy kina.
Och, wybacz mi za poprzedni mój post. Czasem tę dzieciarnię trzeba uciszyć, ale Ty chyba już dzieciarni nie podlegasz? :)
Zrekompensuję się odpowiadając na Twoją ankietę... Wybaczysz? Będę pierwszy nawet.
Nic nie szkodzi , poprostu lubie emotikony :)
Jak wyszedl Matrix mialam 8 lat
Moja mama z moim tata poszli na to i hbyli zachwyceni xD
Ja też jestem fanem "Matrixa". Fabuła jest tak pięknie zamotana że za każdym razem można w niej znaleźć nowy szczegół. Do tego jego przekaz jest już kultowy. Kto po jego obejrzeniu nie zastanawiał się czy z tym światem na prawdę nie jest coś nie tak?
The Matrix Has You.
kabal ja sie zstanawiałem nad tym od czasu kiedy miałem 4 lata :P
Co do tematu to jestem fanem tylko 1 części.Sequele oglądałem dość dawno i nie pamiętam dokładnie ale wiem że były nudne
W ten piątek o 20.00 jest Matrix Reaktywacja - wg mnie najlepsza część. :D
Polecam!
Reaktywacja jeszcze ujdzie natomiast rewolucje to o ile pamiętam dno(chyba że mi się części pomyliły)
3 część niestety była najgorsza. :/
Przez sam kiepski i nudny początek aż do scen walki Syjonu z robotami... Nawet finałowa walka nie robi wrażenia w porównaniu z Reaktywacją. Zdecydowanie Rewolucje są najgorszą częścią!
Nikt nie pisze, że ostatnia część była zła.
Po prostu jak na trylogie przystało - trzecia część powinna być najlepsza, ale jest najgorsza ze wszystkich.
Z tym akurat się zgodzę.
BTW czemu tak jest że w większości trylogii druga część jest najgorsza a trzecia zwykle niemal tak dobra jak pierwsza lub lepsza?
"BTW czemu tak jest że w większości trylogii druga część jest najgorsza a trzecia zwykle niemal tak dobra jak pierwsza lub lepsza?"
Bo ja wiem? Najlepszym wyjątkiem jest trylogia Władcy Pierścieni. Nie da się powiedzieć, która jest najlepsza, bo każda zasługuje na miano arcydzieła.
Hej! Nie wiem, czy uwielbiam ten film tak jak Ty, ale jest jednym z moich ulubionych. Po raz pierwszy obejrzałam go dopiero niedawno i od razu mi się spodobał :) Jest SSUUUUPPPEEERRR!!!
Cieszę się że spodobał Ci się za pierwszym razem :)
Trochę późno zobaczyłaś go :)
Dzięki za wpis
Bardzo żałuję, że dopiero teraz obejrzałam Matrix, ale wcześniej jakoś nie mogłam przekonać się do tego filmu. Wydawał mi się niegodny zainteresowania, ale po obejrzeniu natychmiast zmieniłam zdanie :D Właśnie jestem świeżo po drugiej części i muszę przyznać, że jest EXTRA! Naprawdę świetny film, już nie mogę doczekać się trzeciej części! A przy okazji zapytam Cię jako eksperta w dziedzinie Matrixa(przynajmniej za kogoś takiego Cię uważam): czy trójka dorównuje jedynce i dwójce i która część podobała Ci się najbardziej?
Dzięki :)
W trójce jest szczególnie pokazana wojna między ludźmi a maszynami.
Ostateczna walka między Neo a Smithem jest świetna :)
Neo zakończył wojnę :)
Mi trudno ocenić która część jest najlepsza :)
Cała trylogia jest świetna.
Już nie mogę doczekać się trójki! Końcówkę co prawda już kiedyś oglądałam, ale to było dawno i nie wiedziałam za bardzo, o co chodzi :) A kogo z Matrixa najbardziej lubisz?
Lubię wszystkich, nie wyobrażam sobie filmu Matrix z inną obsadą
Najbardziej lubię Keanu, czyli NEO, jestem jego wielkim fanem
A ty kogo najbardziej lubisz z Matrixa, jaki jest twój ulubiony aktor ???
Moją ulubioną postacią jest Trinity, fajna z niej gościówa, Neo ma u mnie drugie miejsce. Szczerze Ci powiem, że też nie wyobrażam sobie tego filmu z inną obsadą :) Keanu jest jednym z moich ulubionych aktorów, jeśli chcesz wiedzieć jakich jeszcze aktorów i filmy lubię, to wpadnij na mojego bloga. Jest tam notka "Troszkę o mnie..." z wypisanymi moimi naj-naj aktorami i filmami. A jaka jest Twoja ulubiona scena z Matrixa?
Walka Morfeusza i Neo, walka na stacji metra, ucieczka Trinity, walka w budynku rządowym... Za dużo by pisać :)
Scenę trudno mi wybrać, ponieważ cały film jest extra :)
A ty potrafisz wybrać scenę ?
Hmm...musiałabym się zastanowić...ale chyba też kilka...może to jak mu wsadzili pluskwę do brzucha? Niezły moment ;) A tak na serio to chyba jak Neo i Trinity szli ratować Morfeusza...Jak strzelali i w ogóle...Świetne to było :D Też chcę takie ciuchy i broń ;) A kto Cię najbardziej wkurzał w całej trylogii?
A mnie to chyba Persefona, jak się chciała całować z Neo. Żal mi było Trin, bo widać było, że się aż skręcała z zazdrości ;) Bliźniacy byli spoko, Smith też...I jakoś nie wkurzali mnie tak bardzo ;) A słyszałam że Trinity umrze w trójce :( To prawda?
Chyba tak, ale nie którzy mówią że Trinity nie umarła
Neo przemienił się w Smitha i go zniszczył i też trudno powiedzieć czy umarł, ale chyba nie, bo wyrocznia powiedziała na końcu że go kiedyś zobaczymy.Wojna się skończyła i wszyscy są zadowoleni i dziękują Neo
Jak będzie w TV to milutkiego oglądania :)
Troche spoznione ale :
Pisalo kilka osob ze Matrix Reaktywacja to najlepsza czesc
Z tym sie nie zgodze - moim zdaniem jest najgorsza :/
Zeby nie bylo potem postow typu : " a jakies argumenty " itp. to podam odrazu :
- za duzo gadania
- brak dreszczyku emocjii ;P ( przynajmniej dla mnie )
- i jak dla mnie walki nie powalaja
Ale i tak uwazam ze Matrix to CUDOWNy film :*
Kazda czesc jest swietna ale to tylko moje zdanie ze 2 jest odrobinke gorsza ;) ODROBINKE :P
Pozdrowienia dla fanow :* Zapraszam do mnie ;)
Dzięki za życzenia, NEO, jestem pewna, że to będzie cudowny wieczór-ja+MATRIX=boski seans filmowy ;) Nie będę się wypowiadać jeszcze, która część jest najlepsza, bo najpierw chce obejrzeć trójkę...Ale chyba wolę jedynkę od dwójki, chociaż w dwójce bardzo podobały mi się sceny walk, były po prostu SUPER! I końcówka też świetna, jak Neo zatrzymał tą maszynę....
Witam!
Jestem fanem zarówno pierwszego Matrixa jak i pozostałych dwóch części, które razem tworzą wspaniałe, spójne dzieło.
Pozdrawiam!
Matrix to jest coś! Wniósł do kinematografii coś nowego. To jest naprawdę fenomen i aż dziw mnie bierze, że ma dopiero 56 miejsce :/
Ale filmweb to se może xD.
Achhh...No i Keanu <3
Witajcie Bateryjki!!
Wyobraźcie sobie,że tajnych laboratoriach pod Pentagonem powstał właśnie super komputer- Sztuczna Inteligencja,już zaczął się uczyć i zrozumiał,że ludzie są potrzebni tylko do uzyskiwania energii!!!!..........jak myślicie??Ile dni,miesięcy lub lat nam zostało??...hehe
Mega Fan!!!
no cóż poślizg mam dość duży ale to chyba nie przeszkadza żeby się dołączyć;) ogólnie nie cierpie filmów sf ale trylogia matrixa to wyjątek. film co tu dużo pisać jest po prostu genialny, gra Keanu jak zwykle fantastyczna, o jego innych atutach nie wspomne bo widać gołym okiem:)
A ja mam 16 lat i wczoraj obejrzałam The Matrix poraz pierwszy! I to o czym myślę teraz to : "do jasnej ciasnej, jak mogłam nie obejrzeć tego wcześniej?!". Naprawdę, film zrobił na mnie ogromne wrażenie i czuję, że od teraz będzie on figurował na początku mojej listy najlepszych filmów wszechświata :)
Teraz nie zrób wielkiego błędu i nie oglądaj sequeli. Do poziomu pierwszego filmu im daleko jak z Polski do Australii, tylko psują świetne wrażenie po genialnej jedynce.