Nie mogę się doczekać kiedy pójdę do kina na następne części "Matrixa", kto myśli tak samo niech odpisze.
taaaa.....
jesli nie mozesz sie doczekac tak samo jak ja, to spotkamy sie na premierze " matrix II "
hmmm
jezeli mialabys ochote na nieco blizsza znajomosc, to mozemy porozmawiac bardziej prywatnie (w 20 palcow, lub 4 oczy jak wolisz...)
hej
Ile ty masz latek słonko?? :)) Skąd klikasz?? Co do pogadania to narazie wolałabym przez neta.
to się chyba załatwia inaczej ;-)
Ej! jak chcesz się z koleżanką umówić to wyślij jej maila albo cuś... a nie załatwiaj tego na forum filmwebu, bo to nie po to powstało chyba... ;-) Czytając o jakimś filmie niekoniecznie mam ochote czytać o tym jak bardzo masz ochote na bliższe zapoznanie koleżanki ... :-))))))
3vequx.bob@wp.pl
Po trzecim obejrzeniu Matrixa[=1999],film ten mną zawładną.z utęsknieniem zaczołem "wypatrywać" konynuacji,niecierpliwiąc się smucąc i złoszcząc ,gdy po raz to kolejny z rzędu "przesówali"premierę tego dzieła.ALE TERAZ WSZYSTKO ZOSTANIE NAM ZREKOMPENSOWANE I TO ZE ZDWOJONĄ MOCĄ---"Dont think You are-now You are!"