ale to nie dla mnie film , gdzie skaczą jak za przeproszeniem debile i robią niewiadomo o
no wiec skoro ten film przerasta twoja jakze wysoka inteligencje to nie oceniaj go na 3 ;]]
pozdrawiam ;)
HAHAHAHAHAHAHA!!!
Najbardziej podoba mi się ,,i robią niewiadomo o'' ;D Szkoda, że wykrzyknika na koniec nie dałaś, dla wzmocnienia efektu.;p
Pozdrawiam Cię serdecznie :))
opinie Martynki są słodkie jak landrynki, gdybym miał się opierać na takich opiniach jakie serwuje nam Martynka22_2 to w życiu nie obejrzał bym żadnego dobrego filmu. No nie wiadomo co oni tam robią, nie wiadomo. Dlatego też dla niektórych ludzi to po prostu matrix.
Słitaśna martynka wzięła śie za film SF, film pełen akcji. Coś mi mówi, że jej dres ją zmusił do oglądania przy okazji romantycznej kolacji z pizzo tino.
"Nigdy w życiu" sobie na poprawę humoru obejrzyj babo.
To co zaraz napiszę może być dla Ciebie szokiem ale ten film ma więcej ukrytej treści niż ty tapety na szpetnej facjacie.
Matrix świetnym filmem jest, to fakt. Czy jednak musisz od razu tak dziewczynę atakować?! Są gusta i guściki. Jest też jednak takie coś jak kultura słowa.....
Wyczerpała się moja tolerancja dla ignorantów i idiotów. Stąd mało kulturalna wypowiedź. Jeżeli poczułeś się urażony to pech...
Jeżeli tak zaciekle walczysz z głupotą filmwebowiczów to kliknij na poniższy link :
http://www.filmweb.pl/person/Robert+De+Niro-123/discussion/Niezbyt-1480515
I nie chodzi mi o autora tamtego tematu ale o pewnego zamaskowanego jegomościa... ;)
O gustach się nie dyskutuje, ale tak jak już napisałem Matrix to film dla ludzi z wyobraźnią. Jeśli ktoś jej nie posiada, to dla niego będą to tylko efekty specjalne, oraz skakanie po budynkach, a dla niektórych (tych z wyobraźnią) będzie to podróż niczym do Krainy Czarów oraz podążanie za białym królikiem...
" będzie to podróż niczym do Krainy Czarów oraz podążanie za białym królikiem..." O prosze poeta nam się znalazł.
I masz racje o gustach się nie dyskutuje, ale jak chcą to niech dyskutują... proszę was bardzo, wasza wolna wola.
No ludzie, wielkie przepraszam, ale kłócicie się z dziewczyną, która oceniła "Ojca Chrzestnego III" na 5/10.. . Dyskutujcie sobie o gustach filmowych, dalej jak chcecie.
Gratuluje wypowiedzi. Naprawdę. Proponuję zacząć od mniej wymagających komedii romantycznych czy też bajek, a jak dorośniesz, powoli zacznij oglądać coś bardziej ambitnego ;)
Do niektórych filmów trzeba dorsnąć. Filmy, w których jest pełno nawiązań do religii i mitologii są z reguły za trudne do zrozumienia dla niektórych.
Dla mnie "Matrix" przedstawia jedną z oryginalniejszych wizji świata, o jakich słyszałam. :)
Całkiem komputerową... Wszystko można "napisać" jak program(np. scena w której Morfeusz i Neo znaleźli się w konstruktorze). :)
jak martynka matołku nie rozumiesz tego filmu to nie wchodz juz na filmweb, odrób zadania do przedszkola i kladz sie spac...
nie rozumiem dlaczego wszyscy się tak bulwersują. dajcie dziewczynie mieć swoje zdanie.
no pewnie jak sie oglądało wyłącznie filmy z Edziem pedziem Pattinsonem, HSM albo ,, dzieła" spod znaku Disney Channel to nic dziwnego że uznaje się taki genialny film jak Matrix za syf. Żal mi cię dziewczynko.
Hmm.... może należałoby wprowadzić jakieś testy na inteligencję, które dopuszczałyby (bądź nie) do możliwości oceniania. Może wtedy takie półmózgi nie zaśmiecałyby tego portalu takimi kretyńskimi wpisami i ocenami.
ten portal i tak jest kretyński sam w sobie ,głupie ocenianie i jeszcze bardziej chore komentarze pod filmami nie mówiąc juz o recenzjach ! każdy jest inny i tyle ile ludzi tutaj tyle niepotrzebnych konfliktów bo każdy ma swoje zdanie , a niektórzy są tak bardzo do tego przywiązani że przy każdej swojej ocenie muszą dodać komentarz głosząc swoje poglądy przekonując wszystkich do swojej racji , dziwne ale prawdziwe to takie moje skromne zdanie na temat całego tego syfu tutaj !
Forum jak forum. Miejsce gdzie ścierają się poglądy ludzi inteligentnych z rojeniami przygłupów. Weźmy chociażby autorkę tego tematu. Film z pewnym przesłaniem i dość niepokojącą wizją rzeczywistości uznała za kino kopane.... I teraz dyskutuj z taką. O czym? O kinie moralnego niepokoju? Zapewne dziewczę nie pojmie złożonego przesłania i pogubi się w domysłach. Zgadzam się, że nie ma to sensu. Z drugiej jednak strony wypadałoby odpowiedzieć na tak absurdalne zarzuty wobec świetnego filmu i wyrazić swój pogląd...
I tak to się nakręca.
Wygląda na to, ze autorki od dawna ten temat nie interesuje.
Wy się tu prześcigacie w złośliwościach ... a Martynka napisała i zapomniała ;p
Wierz mi, są głupsze i bardziej chamskie portale, gdzie wypowiadają się świry, czubki i psychopaci - np. Youtube. Skrytykujesz któregoś, to zacznie Ci grozić... Na Filmwebie raczej takie numery by nie przeszły - ludzie mogą pisać głupoty, ale nie groźby. Pozdrawiam
Trochę zrozumienia.Jak byłem młody i głupi też mi się nie podobał,do Matrixa trzeba niestety dorosnąć
http://www.filmweb.pl/film/Matrix-1999-628/discussion/film+lebszy+nisz+1+10,1533 824 macie tutaj żywy przykład - przez takich ludzi mógłbym chodzić i zabijać tasakiem
To zobacz to:
http://www.filmweb.pl/user/NationaIiIzunia/films
Zgłaszam nadużycia ze strony tego usera i nic. Obniża noty świetnym filmom i zakłada zaczepne tematy. Jak już usuną dany temat to pojawiają się dwa identyczne. Konto mogliby usunąć.... Weź tasak i pobaw się z tym trollem. :)