Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858803
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

Poprostu DNO !!!

ocenił(a) film na 1

Nic dodać, nic ująć. Tak spaczonego filmu jeszcze nie oglądałem. W kinie usnąłem na nim 2 razy. Efekty specjalne może i nie są złe, ale fabuła jest do niczego. Dla mnie ten film jest zupełnie pusty... płaski. Nicnie wyniosłem z jego oglądnięcia. Ani to ciekawe, ani śmieszne, ani straszne... Oglądając ten film miałem wrażenie, że jest to pokaz efektów specjalnych a nie film. Nie mam pojęcia dlaczego tak dużo osób go lubi. No ale każdy ma swoje gusta i nic się z tym nie zrobi...

_Rav_

dno?
a nie przyszlo ci do glowy, ze po prostu nie zrozumiales tego filmu? nie przyszlo ci do glowy, ze tylu ludzi go lubi bo jest po prostu dobry? moze ci sie nie podobac, bo takie masz prawo, ale z kolei mnie sie nie podoba okreslanie filmu jako spaczonego czy pustego - taki na pewno nie jest. popros kogos komu sie podoba ten film (i tym samym wie w ogole o co w nim chodzi) o wyjasnienie tresci. Z listy twoich ulubionych filmow wnioskuje ze po prostu nie trawisz filmow w ktorych trzeba pomyslec i troche sie zastanowic - i masz do tego prawo, ale nie wypisuj glupot na liscie, skoro nie wiesz o co chodzi.
Marcin

użytkownik usunięty
Kefir_2

Próbowałam ...
Próbowałam zrozumieć ten film i nic ... Ataku śmiechu dostałam jak Biednemu Keanu kobietka wyciągała w jakimś samochodzie robaka z brzucha , urządeniem typu słoik Twist ... No i totalnie odpadłam jak facet wypełzał z różowego kisielu ... Matko , kto daje pieniądze na takie kretynizmy ? Efekty ...Czy chodzi się do kina tylko po to aby obejżeć kobietę biegającą po ścianach ? Albo kilka fajerwerków i szybszy najazd kamerą na kolejny wybuch ? ŻENADA !!!!