Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858880
8,0 77 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

Znów to badziewie w telewizji puszczają. Żygać się chce jak się ogląda takie produkcje. Marna fabuła, gra aktorska, efekty i wogóle wszystko jest tragiczne. Ale to tylko moje skromne zdanie o filmie.

Alfred_Owoc

Wszystko możesz zarzucić Matrixowi ale nie to że ma słabe efekty specjalne...

użytkownik usunięty
Raffu

A co smerfy wolisz tam to dopiero są efekty no i ta bajeczka myślę że była by idealna dla ciebie a tak na serio nie chce mi się wierzyć by był jakiś matoł który na serio myśli że ten film to dno

Ty lubisz inne filmy, ja inne. A Matrix NAPRAWDĘ mi się nie podoba.

ocenił(a) film na 10
Alfred_Owoc

Ok, szanuję twoje zdanie. Ale nie można mu zarzucić, że ma marną fabułę, bo co jak co, ale pomysł na ten film okazał się genialny i na pewno zapisze się w historii kinematografii. (<--Pierwsza część) Efekty za słabe? to pokaż mi film, w którym były lepsze w tamtym okresie (heh, jak dla mnie pod tym względem z Matrixem mogą konkurować chyba tylko Starship Troopers. No co? Efekty miał niezłe ;p). Gra aktorska również jest dobra, ale widziałem lepsze( Godfather;p ). Dla mnie Matrix to genialny film i stawiam go bardzo wysoko w moim prywatnym rankingu (ale na pewno nie zajmuje 1 miejsca;p) Jak już wspomniałem, respekt dla twojego zdania, ale mam prawo się z nim nie zgodzić:P