Znów to badziewie w telewizji puszczają. Żygać się chce jak się ogląda takie produkcje. Marna fabuła, gra aktorska, efekty i wogóle wszystko jest tragiczne. Ale to tylko moje skromne zdanie o filmie.
A co smerfy wolisz tam to dopiero są efekty no i ta bajeczka myślę że była by idealna dla ciebie a tak na serio nie chce mi się wierzyć by był jakiś matoł który na serio myśli że ten film to dno
Ok, szanuję twoje zdanie. Ale nie można mu zarzucić, że ma marną fabułę, bo co jak co, ale pomysł na ten film okazał się genialny i na pewno zapisze się w historii kinematografii. (<--Pierwsza część) Efekty za słabe? to pokaż mi film, w którym były lepsze w tamtym okresie (heh, jak dla mnie pod tym względem z Matrixem mogą konkurować chyba tylko Starship Troopers. No co? Efekty miał niezłe ;p). Gra aktorska również jest dobra, ale widziałem lepsze( Godfather;p ). Dla mnie Matrix to genialny film i stawiam go bardzo wysoko w moim prywatnym rankingu (ale na pewno nie zajmuje 1 miejsca;p) Jak już wspomniałem, respekt dla twojego zdania, ale mam prawo się z nim nie zgodzić:P