pierwsza czesc matrixa jest zajebista:D nie pisze o kontynuacjach bo szkoda słow:/ troszq (strasznie) sie zawiodłem na next czesciach lecz pierwsza to dla mnie hit.
hmmm...
No nie mogę się zgodzić! Lubię bajki, ale bez przesady!!! Nemo jest fajoski, Shrek i Potwory - wypas, no ale na Matrixie zasnąłem! Zresztą wiesz Łysy jak to z moim matrixem jest <<<<lol>>>> Pozdro!
...pewnie mnie zabijesz...
ale powiem to po raz kolejny, tym razem publicznie: LIPA!!! pomysł śmiechu warty, niektóre sceny bezsensowne (choć dosyć zręcznie i śmiesznie zapożyczone do Shrek'a przykładowo) a akcja tak porywająca, że prawie zasnąłem :/ za to na 2. części nie mogłem zasnąć, bo mi śmiech na to nie pozwalał, śmiałem się ja cała sala :D:D:D
no wiec tak...
za 1 to cie qrwa zabije:D bo była zajebista!!!!!!!!1 a jak cie starsza relanium karmi to sie nie dziwie ze zasypiasz:p a na 2 to pamietam ze beke toczyłes przez cały film bo przez twoj smiech to prawie nie słyszałem co mowia na ekranie;p a film chyba sie nikomu z nas nie podobał (bo potem dostałem zjebki od ciebie od twej babki i od swojej ze nam taki film wybrałem:p) ale sceny walk były si nawet:p
...sceny walki...
sceny walki były ŚMIESZNE!!! szczególnie motyw superman'a <<<<lol>>>> lepsze już były w Shreku :D a zjebki Ci się należały całkowicie :P ciesz się, że wpierdziel nie dostałeś hehe
eeeeeeee
ja wiem ze dzis jes swiatowy dzien kubusia puchatka i sie utozsamiasz z misiem o małym rozumq... ale motyw supermana jak leciał to nie scena walki:D zcena walki to to jak napierdzielał kilqdziesieciu agentow:p
...no tak!...
motyw supermana, to było 'wspaniałe' uwieńczenie beznadziejnej, bezsensownej sceny walki, gdy Neo walczy z n-stoma agentami, więc zalicza się do tej sceny... no to jest śmiechu warte!!!
ech
przesadzasz..................................................................... .................
...no tak!... i...
a od Kubusi, to się odwal, bo tego nie zdzierżę :/ możesz obrażac moją rodzinę, sąsiadów, kolegów, ale Kubuś jest super i tak!!! utożsamiam się z Nim!!
ale ja wiem:D
Qbus o małym rozumq i kaziu o małym rozumq to to samo:D ja cie wcale nie obrazam... ja cie porownuje:D