Matrix

The Matrix
1999
7,6 872 tys. ocen
7,6 10 1 871682
8,1 89   krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

pierwsza czesc matrixa jest zajebista:D nie pisze o kontynuacjach bo szkoda słow:/ troszq (strasznie) sie zawiodłem na next czesciach lecz pierwsza to dla mnie hit.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Lysy

hmmm...
No nie mogę się zgodzić! Lubię bajki, ale bez przesady!!! Nemo jest fajoski, Shrek i Potwory - wypas, no ale na Matrixie zasnąłem! Zresztą wiesz Łysy jak to z moim matrixem jest <<<<lol>>>> Pozdro!

Lysy

...pewnie mnie zabijesz...
ale powiem to po raz kolejny, tym razem publicznie: LIPA!!! pomysł śmiechu warty, niektóre sceny bezsensowne (choć dosyć zręcznie i śmiesznie zapożyczone do Shrek'a przykładowo) a akcja tak porywająca, że prawie zasnąłem :/ za to na 2. części nie mogłem zasnąć, bo mi śmiech na to nie pozwalał, śmiałem się ja cała sala :D:D:D

Kaziu

no wiec tak...
za 1 to cie qrwa zabije:D bo była zajebista!!!!!!!!1 a jak cie starsza relanium karmi to sie nie dziwie ze zasypiasz:p a na 2 to pamietam ze beke toczyłes przez cały film bo przez twoj smiech to prawie nie słyszałem co mowia na ekranie;p a film chyba sie nikomu z nas nie podobał (bo potem dostałem zjebki od ciebie od twej babki i od swojej ze nam taki film wybrałem:p) ale sceny walk były si nawet:p

Lysy

...sceny walki...
sceny walki były ŚMIESZNE!!! szczególnie motyw superman'a <<<<lol>>>> lepsze już były w Shreku :D a zjebki Ci się należały całkowicie :P ciesz się, że wpierdziel nie dostałeś hehe

Kaziu

eeeeeeee
ja wiem ze dzis jes swiatowy dzien kubusia puchatka i sie utozsamiasz z misiem o małym rozumq... ale motyw supermana jak leciał to nie scena walki:D zcena walki to to jak napierdzielał kilqdziesieciu agentow:p

Lysy

...no tak!...
motyw supermana, to było 'wspaniałe' uwieńczenie beznadziejnej, bezsensownej sceny walki, gdy Neo walczy z n-stoma agentami, więc zalicza się do tej sceny... no to jest śmiechu warte!!!

Kaziu

ech
przesadzasz..................................................................... .................

Lysy

...no tak!... i...
a od Kubusi, to się odwal, bo tego nie zdzierżę :/ możesz obrażac moją rodzinę, sąsiadów, kolegów, ale Kubuś jest super i tak!!! utożsamiam się z Nim!!

Kaziu

ale ja wiem:D
Qbus o małym rozumq i kaziu o małym rozumq to to samo:D ja cie wcale nie obrazam... ja cie porownuje:D

Lysy

...najebany:P...
ja nie mówię, że mnie obrażasz, tylko, żebyś się odwalił od Kubusia!!! czytaj DOKŁADNIE!!! bo będzie jak z tym Władcą :P