Rozumiem że każdy ma inny gust, ale żeby nudny. To chyba inny film oglądałaś, albo wogóle Matrixa nie widziałaś
twoje wypowiedzi są nudne, głupie i dziwne. Po co wypisujesz takie bzdury? Chyba po to żeby się ośmieszyć
Znalazł się wszechwiedzący. Napisz wreszcie co w matrixie było nudnego, głupiego i dziwnego?
Nie dogadamy się. Wiesz co wolę nie zniżać się do twojego poziomu i nie kontynuować tego
czego mozesz sie spodziewać po osobie oceniającej szybkich i wściekłych na 10 oraz ranczo... tam fabuła jest niesamotwita a akcji też jest sporo
Zielona bestia Konohy :D :D, wprowadziłeś tu powiew młodości.
Co do tematu, wiem że karmienie trolli to bardzo zabawne zajęcie, ale ileż można? Wystarczy ją sobie wyobrazić, siedzi taka zblazowana samica trolla przed kompem i wystukuje tutaj wytwory swojego spaczonego przez internet mózgu... nieciekawe nota bene :D.
typu:
- nudny był.
- bo tak.
- to masz pecha.
- ojej.
Na takich nieoczytanych matołków i do tego ignorantów to bym nawet nie splunął ;)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę. :D
W tej odpowiedzi, cytuje; "dziwne", wszystko się kryje. Sam znam osoby, którym ten film się nie podobał, bo go nie zrozumieli. Raz Neo ma włosy i jest ładnie ubrany, a za chwilę łysy i obdarty. Po prostu tego nie ogarniają. Przypuszczam, że tak jest właśnie z użytkownikiem inotyktrajs i pewnie dlatego uważa ze film jest dziwny, głupi i nudny.
każdy ma swój gust oglądalem go w wojsku koleś mówi co za durny film przecież czlowiek nie może zatrzymać sie w miejscu i unikać pocisków!wziął film zbyt dosłownie a ja nie dowierzałem jak można mieć tak płytką wyobraźnie...
Po powtórnym obejrzeniu (masa pozytywnych opinii mnie zaintrygowała-czy oby na pewno obejrzałam właściwy film w przeszłości? tak to był ten..) z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że to jednak nie to. Tzn 5/10 to faktyczny maks-jak dla mnie. Owszem-efekty są bardzo dobre, a nawet świetne, jak na '99, ale mimo wszystko. Nie powiem, że był nudny, bo obejrzałam do samego końca. Nie znalazłam w nim jednak 'tego czegoś', co lubię w filmach.