No coz-ciesze sie iz bylam na czesci pierwszej dawno temu , gdyz dzieki temu zrezygnowalam z Reaktywacji. Coz-film mozna ogladnac, raz, aby podziwiac efekty i nie sluchach pustych, przeintelektualizowanych-pseudo-sformuowan. Jest niezwykle zenujaca ideologia, ktora sie dorabia.Z reszta film nie jest inteligentny i strasznym jest ze niektorzy tak uwazaja.Ten film nie ma tego, za co cenie Terminatora 2 wlasnie. Nie chdzi tylko o muzyke i duszna atmosfere-czego Matrixowi tez brak (zastepiono ten ostatni element turpizmem), ale o sposob przedstawienia fabuly. Coz-kazdy zapewne zna ten film. Dla jednych stal sie juz kultowy, reszta nic w nim nie ujrzy. Ja natomiast, mimo tego co napisalam, naleze do trzeciej, rownie licznej chyba grupy-film ow jest mi obojetny. Juz wieksze emocje wzbudzili we mnie x-meni-co prawda jak najgorsze, ale...to chyba nawet lepiej.
Zgadzam sie
Film jest do dupy :) Mysle, ze jesli miast nedznego i bezplciowego Keanu Reevesa zagral tam moj ulbiony aktor Hulk Hogan, to film od razu nabral by niebywalej wartosci. Wogole szkoda, ze takich ludzi jak Hulk jest coraz mniej, coraz czesciej odchodza na tamten swiat :( Tacy jak on dodaja troche kolorytu w tym piekielnie skomercjalizowanym przemysle, jakim jest kino. Dziwie sie dlaczego Hulk Hogan jest nadal niedoceniany. Wg mnie powinien dostac juz parokrotnie Oscara za role w swoich doskonalych filmach. Niestety dzisiaj to jakies komercyjne gnioty typu "Matrix" sa "top line". Coraz mniej jest miejsca na ambitne kino alternatywne, ktorych jednym z tworcow jest Hulk Hogan. No niestety moge stwierdzic, ze nasz swiat idzie w zlym kierunku i niedlugo dosiegnie dna. O tym wlasnie jest Matrix i moze warto go obejrzec po to, zeby sie obronic przed upadkiem tego padolu. Ale i tak Hulk Hogan zostanie w mej pamieci jako aktor wybitny. Mysle, ze juz nikt tego pokroju sie nie urodzi - to geniusz. Koniec wypowiedzi. ROTFL :D
Zgadzam sie
Film jest do dupy :) Mysle, ze jesli miast nedznego i bezplciowego Keanu Reevesa zagral tam moj ulbiony aktor Hulk Hogan, to film od razu nabral by niebywalej wartosci. Wogole szkoda, ze takich ludzi jak Hulk jest coraz mniej, coraz czesciej odchodza na tamten swiat :( Tacy jak on dodaja troche kolorytu w tym piekielnie skomercjalizowanym przemysle, jakim jest kino. Dziwie sie dlaczego Hulk Hogan jest nadal niedoceniany. Wg mnie powinien dostac juz parokrotnie Oscara za role w swoich doskonalych filmach. Niestety dzisiaj to jakies komercyjne gnioty typu "Matrix" sa "top line". Coraz mniej jest miejsca na ambitne kino alternatywne, ktorych jednym z tworcow jest Hulk Hogan. No niestety moge stwierdzic, ze nasz swiat idzie w zlym kierunku i niedlugo dosiegnie dna. O tym wlasnie jest Matrix i moze warto go obejrzec po to, zeby sie obronic przed upadkiem tego padolu. Ale i tak Hulk Hogan zostanie w mej pamieci jako aktor wybitny. Mysle, ze juz nikt tego pokroju sie nie urodzi - to geniusz. Koniec wypowiedzi. ROTFL :D
Tak 3maj!:)
HAHHA, oj Andrzeju!:;;))
Mnie tylko ciekawi ile osób tym komentarzem wnerwisz...bo nieco tu jest na portalu hołdujących temu badziewiu (hm, analogie mamy z SR w końcu, "nie"?)...więc poczekaj a dostaniesz maile od zżymających się, biorących Twe słowa na serio:>>:>>
Oceniłam Ci wysoko komentarz, bo doprawdy : prześmiewczy okrutnie!::) BRAWO! Nie ma jak pisać do Matrixa o Hulku!::)
Fajnie że się czynnie włączyłeś w filmowe życie laików:;;)))
Dziekuje za uznanie
Bo ja naprawde uwazam, ze Hulk powienien zagrac w Matrixie. Bez Hulka to ten film jest dnem. Z Hulkiem bylby lepszy. No o czyms to swiadczy (kto nie wydedukuje sam: albo o chujowosci filmu, albo o wysokiej klasie Hulka Hogana - niepotrzebne skreslic:)) Sluchaj nadal mnie to intryguje... Po jakiego grzyba zawsze dajesz te dwa dwukropki ::) Dwie pary oczu? :) Masz okulary? :P Dobra wiem ze nie masz hehe.
Co masz do Hulka?
No i masz +2 ode mnie :D