Szukam piosenki która leci gdy wszyscy (Neo,Morfeusz,Trinity,Switch,Cypher itd.) przenoszą się
do Matrixa by jechać do wyroczni czy coś. Pomożecie? :)
tak jestem dziwny, ale proszę cię abyś mi wyjaśnił własnymi słowami o co biega w tym filmie. Wczoraj go oglądałem i nic nie kapuję.
Wiem, że jesteś dziwny, potwierdza to kolejne kłamstwo, że wczoraj oglądałeś ten film. Wychodzi na to, że oglądasz go raz w tygodniu, a przedostatnio widziałeś go nawet w 3D.
Aha. Fajnie. A możecie tak dyskutować gdzie indziej ? Bo akurat w tym poście chciałabym odpowiedzi na temat tej piosenki. Zresztą już nieważne bo ją znalazłam, dzięki za pomoc. :/
To może ty mi opowiesz o czym jest ten film i co to jest Matrix bo chyba tylko ja tego nie rozumię :(
Konsekwencją bzdur jakie tu wypisujesz, jest to, że nikt nie będzie chciał z tobą gadać.
Poza tym nie wyspowidałeś się ze swoich kłamstw
haha. Nie ma to jak mówić o kimś "dziecko Neo" na forum "Matrixa", gdzie Neo jest głównym bohaterem.
Lepiej nie dawać, bo znów swoim zwyczajem zacznie wypisywać bzdury na jej temat (takie jego zachowanie potwierdzają sąsiednie wątki)
raav169 pragnąc. aby nikt nie zapomniał o tym, że nie rozróżnia cyfr 5 i 8 zacytował słuszną uwagę w stosunku do jego osoby:
"raav169 nie rozróżnia cyfr 5 i 8, ale przy pewnych upośledzeniach jest to możliwe"