Dziwie sie ze tak mało osób słyszalo o tym filmie.Sama ogladnełam go przez przypadek!.Nie jest to arcydzielo ale szacunek dla niego ze jest polską produkcja i to mi sie podoba takie filmy powinny byc krecone w Polsce a nie tylko wspieranie polskich głupiutkich komedii z pazura, milowiczem itd itp.Fuck:) Czekam z niecierpliwościa na emisje tego filmu w TVP!!!
Też poznałam ten film całkiem niechcący. Leciał jakoś w nocy i nie bardzo chciało mi się go oglądać. Ale szybko się wciągnęłam i te kilkadziesiąt minut minęło błyskawicznie. Film zrobił na mnie ogromne wrażenie, kupiłam go nawet na VHS. Rzadko puszczają go w telewizji, a szkoda... Jak chcesz obejrzeć go wcześniej, to zajrzyj na mp3.oferujemy.info :] Pozdrawiam!
witaj,
mam pytanie gdzie udało Ci się kupić VHS... szukam i nigdzie nie ma...
a może wisz czy na dvd jest dostętny??
pzodrawiam
GIGANT.PL - to był chyba ostatni film na kasecie VHS dostępny w sklepach internetowych. Po prostu nikt tego nie znał, więc pewnie leżał w magazynie i się kurzył... aż ja go dojrzałam :) Dzięki znajomemu mam go też w wersji cyfrowej (VHS Rip), ale o wydaniu DVD nic nie słyszałam :( A szkoda, bo niewiele jest tak dobrych filmów. Ten robi wyjątkowe wrażenie - szczególnie na mieszkańcach Trójmiasta, którzy znają te zakątki...
Zostaw e-mail, na pewno coś wymyślimy. Swoją drogą naprawdę nie mam pojęcia dlaczego ten film nie doczekał się wznowienia.
czytam sobie wasze wypowiedzi i zaintrygował mnie ten film. Byłbym bardzo wdzięczny i szczerze zobowiązany gdyby ktoś podpowiedział mi gdzie,jak,kiedy mógłbym zobaczyć ten film !!!mój mail spawn91@o2.pl
Na mnie film zrobił wielkie wrażenie. Pomysł rewelacyjny, znakomita obsada. Najlepszy polski horror jaki widziałem!!
czytam sobie wasze wypowiedzi i zaintrygował mnie ten film. Byłbym bardzo wdzięczny i szczerze zobowiązany gdyby ktoś podpowiedział mi gdzie,jak,kiedy mógłbym zobaczyć ten film !!!mój mail spawn91@o2.pl
Też obejrzałem go przez przypadek. Leciał kiedyś w TVP i zacząłem go oglądać, nie pamiętam dlaczego ale warto było, spodobał mi się, chyba przez swój klimat.
Konkretnie na TVP 2, jakieś 3 lata temu, o ile mówimy o tej samej projekcji. Nawiasem - bardzo dobry, ale również bardzo niedoceniony krajowy horror, jeden z nielicznych wyprodukowanych w Polsce (poza dwiema częściami prześmiesznej Wilczycy).
ja nigdy nie przepadałam za horrorami... to nie mój klimat...
ale...
od momentu, kiedy zasłuchałam się w Michale Bajorze, zaczęłam chłonąć wszystkie info na jego temat aż doszło do tego, że dowiedziałam sie o tym filmie...
nie zdziwiłam się, że Bajor grał w tym filmie, (jak niektórzy) - to przecież aktor... co w tym dziwnego, że gra w różnych filmach, dla mnie nic...
a co do filmu...
na początku nie łapałam fabuły, ale tylko przez jakiś kwadrans, na dodatek cos mnie nieustannie w tym filmie śmieszyło (cóż, ogólnie nie uważalam tego za horror)
ale potem już jakoś poszło, a na końcu nie mogłam uwierzyć, że tak szybko się skończylo więc obejrzałam jeszcze raz... (mam na DVD) ;D
i seans filmowo - okultystyczny zaliczony. a cc! :D
film naprawdę świetny, godny polecenia nie tylko milośnikom gatunku (ja nim nie jestem) ale także osobom, które cierpią na chronoczny brak dobrych polskich filmów za dobrymi polskimi aktorami (to zdecydowanie ja).
rola Michała Bajora w tym filmie naprawdę wspaniała,
a co do p. Szapołowskiej i p. Zelnika... ciekawa scena... aktor musi zagrać wszystko, prawda?
To istnieje oryginalna wersja DVD? Gdzie to można kupić? Bo ja mam tylko VHS, a po sieci krąży nienajlepszy VHSRip :/
powiem Ci, że nie wiem skąd pochodzi to DVD
bo mi nagrała je koleżanka,
także ja mam tylko kopię, ale jakość jest normalna, czyli bez żadnych niespodzianek...
A to pewnie ten rip, który już mam. Może jednak kiedyś doczekamy się odczyszczonej wersji na DVD? :)
już sie dowiedziałam...
ten film to nagranie z TV, z jakiejś stacji, i nagranie jest czyste w sensie żadnych trzasków, jakichś urwań czy czegoś tam
naprawdę przyjemnie się ogląda...
coś mi się wydaje, że obejrzę go jeszcze raz...
zgadzam się z użytkownikiem "tylaczka", niesamowite, że produkcja tak nieznana, trzeba mieć farta, aby na nią akurat trafić, a doprawdy nastrój niczym z klasycznych historii ghost story, pięknie nakręcony, magiczne ujęcia, zwarta, nieprzewlekła bezsensownie, fabuła. jestem cały czas pod dużym wrażeniem.
to jest horror, ktory trzeba zobaczyc!!! Nie jest to film wybitny, ale na polskie warunki super. Podobno ma byc remake, ale juz w nieco innych realiach.