PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493926}

Medium

Hereafter
2010
6,4 27 tys. ocen
6,4 10 1 27271
4,3 10 krytyków
Medium
powrót do forum filmu Medium

Czapka:-D

ocenił(a) film na 3

Przez cały ten film odnosiłam tylko jedno wrażenie: Że najważniejsza w filmie jest czapka... Nie wiem no... w tym filmie nic absolutnie sie nie dzieje...

ocenił(a) film na 3
sylwia0187

To prawda. Nic się nie dzieje. Już miałam nadzieję, że się rozkręci a on się po prostu skończył. Nie zdążył mnie wciągnąć. Heh... Nie wiem, skąd taka wysoka nota?

ocenił(a) film na 3
Agsia76

Nie wiem, byc może przez to, że to film Eastwooda... Podobnie jak Ty czekałam, aż coś się wydarzy, a tutaj film się skończył :D

ocenił(a) film na 7
sylwia0187

7/10 Film dobry, wciąga. Ponad 2 godziny szybko mija

ocenił(a) film na 8
SensationTMF

Film obejrzałam wczoraj z ..zapartym tchem.. Historia toczy się dość wolno jednak nie nudzi ani przez chwilę.Podczas kilku scen miałam niezłe ciary ..Film z fajnym klimatem!! Jestem zdziwiona niską notą.. Polecam gorąco!!

ocenił(a) film na 3
Kostkarka

Kurde no o gustach sie nie dyskutuje, ale nie rozumiem czyjejś fascynacji tym filmem ;-)

ocenił(a) film na 1
sylwia0187

ja też tego nie rozumiem czekałam aż się rozkręci ale normalnie nudy nudy nudy!! i nawet Mark i sam Estwood nie pociągnęli tego filmu , ciągnie się jak flaki, temat fajny można by coś więcej z tego zrobić , nawet myślałam ,że jak już w końcu spotka się z tą francuską to coś się wydarzy no ale niestety :/ szkoda czasu