Przez cały ten film odnosiłam tylko jedno wrażenie: Że najważniejsza w filmie jest czapka... Nie wiem no... w tym filmie nic absolutnie sie nie dzieje...
To prawda. Nic się nie dzieje. Już miałam nadzieję, że się rozkręci a on się po prostu skończył. Nie zdążył mnie wciągnąć. Heh... Nie wiem, skąd taka wysoka nota?
Nie wiem, byc może przez to, że to film Eastwooda... Podobnie jak Ty czekałam, aż coś się wydarzy, a tutaj film się skończył :D
Film obejrzałam wczoraj z ..zapartym tchem.. Historia toczy się dość wolno jednak nie nudzi ani przez chwilę.Podczas kilku scen miałam niezłe ciary ..Film z fajnym klimatem!! Jestem zdziwiona niską notą.. Polecam gorąco!!
Kurde no o gustach sie nie dyskutuje, ale nie rozumiem czyjejś fascynacji tym filmem ;-)
ja też tego nie rozumiem czekałam aż się rozkręci ale normalnie nudy nudy nudy!! i nawet Mark i sam Estwood nie pociągnęli tego filmu , ciągnie się jak flaki, temat fajny można by coś więcej z tego zrobić , nawet myślałam ,że jak już w końcu spotka się z tą francuską to coś się wydarzy no ale niestety :/ szkoda czasu