PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464231}
5,5 18 tys. ocen
5,5 10 1 17504
4,9 9 krytyków
Megan Is Missing
powrót do forum filmu Megan Is Missing

1/10

ocenił(a) film na 1

Totalny gniot i strata czasu na ten pseudo film.

ocenił(a) film na 9
sylwester_3

widac bardzo zrozumiałeś przekaz:)

ocenił(a) film na 1
aureliankaa

W tym filmiku było tyle przekazu,co alkoholu w oranżadzie.

ocenił(a) film na 9
sylwester_3

dziwne masz oranżady, u mnie każda z alkoholem;)

ocenił(a) film na 1
sylwester_3

co 1/10??? chyba 0/10 żenada

obscene007

też nie dostrzegłem jakiegokolwiek przekazu, poza tym, że dzieffczynki 13-letnie w ju es ej są tępe, żałosne, et cetera i że każda tam ma telefon 3G z funkcją wideo-rozmów, bardzo ciekawy przekaz, przyda mi się w dalszej egzystencji.
Sceny z tych 22 minut nie wywarły na mnie żadnego wrażenia, potem nawet zacząłem przewijać, przecież nie będę gruzu oglądał...

ocenił(a) film na 3
damian6d17

lubie mocne filmy ten mi sie nie podobał..a sceny koncowe 22min >? przewijałam nie będę 15 min oglądać jak gość kopie...

sylwester_3

Nie będę oceniała czyjegoś gustu tylko skwituje to tym, że ten film nie jest dla wszystkich i tyle ,,przewijałam nie będę 15 min oglądać jak gość kopie'' no tak każdy ma swoje zdanie, ale ten film pokazuje ,,coś'' i nie jest głupim horrorem, w którym cały czas jest krew itd. to jest pewien rodzaju dokument, dlatego nie jest dla wszystkich i też nie wszystkim przypadnie do gustu. Dla innych jest to gniot a dla innych wstrząsający i ciekawy film.Więc rozumiem. że może wam się nie podobać bo takie filmy nie są dla was.

ocenił(a) film na 10
vanessa0005

oo tak. ten film jest dla ludzi inteligentnych. jak Wami nie wstrząsają takie fetysze itp, to może sami jesteście do tego zdolni, hm? i że niby lepsze horrory jak sie zabijaja wlasnie, krew, flaki i inne rzeczy które rodzą znieczulicę?. Amen.