też nie dostrzegłem jakiegokolwiek przekazu, poza tym, że dzieffczynki 13-letnie w ju es ej są tępe, żałosne, et cetera i że każda tam ma telefon 3G z funkcją wideo-rozmów, bardzo ciekawy przekaz, przyda mi się w dalszej egzystencji.
Sceny z tych 22 minut nie wywarły na mnie żadnego wrażenia, potem nawet zacząłem przewijać, przecież nie będę gruzu oglądał...
lubie mocne filmy ten mi sie nie podobał..a sceny koncowe 22min >? przewijałam nie będę 15 min oglądać jak gość kopie...
Nie będę oceniała czyjegoś gustu tylko skwituje to tym, że ten film nie jest dla wszystkich i tyle ,,przewijałam nie będę 15 min oglądać jak gość kopie'' no tak każdy ma swoje zdanie, ale ten film pokazuje ,,coś'' i nie jest głupim horrorem, w którym cały czas jest krew itd. to jest pewien rodzaju dokument, dlatego nie jest dla wszystkich i też nie wszystkim przypadnie do gustu. Dla innych jest to gniot a dla innych wstrząsający i ciekawy film.Więc rozumiem. że może wam się nie podobać bo takie filmy nie są dla was.