PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464231}
5,5 17 tys. ocen
5,5 10 1 17291
4,6 7 krytyków
Megan Is Missing
powrót do forum filmu Megan Is Missing

Czy on ją zgwałcił?

użytkownik usunięty

pod koniec bo nie za bardzo to rozumiem i ta krew, i jak to zrobił (bo w sumie troszkę dziwnie to
wygląda i aż mnie w żołądku skręca)

ocenił(a) film na 8

Niestety zgwałcił . Film średni :)

ocenił(a) film na 1
Manikalny

średni film oceniony na 8.

ocenił(a) film na 8
annalicja

Bo wziełem go jako dramat niż horror :)

a że była dziewicą to stąd ta krew. Ostatnie minuty były po prostu chore, coś okropnego ale niestety nie trzeba daleko szukać takich akcji nawet w Polsce też ciągle w tv się słyszy że a to znależli trupy dzieciaków w lodówkach, wersalkach czy beczkach (jak w filmie). Psycholów ten świat widać lubi ponieważ nie brakuje ich i chyba niestety nigdy nie zabraknie.

użytkownik usunięty
PiTeRmEiStEr

wiem wiem, u mnie nie dalego było poćwiartowane zwłoki w wersalce, ale dobre kilka lat temu, a pytam się o gwałt bo taki psychol nie wiadomo co tam jej wkładal. a dziewice też nie zawsze krwawią

yyyyyyy chciałam obejrzeć ten film, ale już mi przeszło.

użytkownik usunięty
Crematoria

ja oglądałam sama w nocy do momentu porwania Amy, potem się tak bałam, wyłączyłam i 2/3 miesiące później dokończyłam, az mnie w brzuchu ściskało

miałam identycznie ,ale nadal boje się obejrzeć do końca xD

ocenił(a) film na 7

Przepraszam ale czego się bałaś ? Tego że jakąś laskę w piwnicy zamknęli???

użytkownik usunięty
Crematoria

Mi też.

Nie musisz być dziewicą, żeby krwawić, gwałt to nie ostre bzykanko za pozwoleniem obydwu stron, kiedy obie są podniecone i gotowe...

PiTeRmEiStEr

Psychopatów spotyka się co dzień i tego nie da się uniknąć. Codziennie mija się przynajmniej jednego na ulicy, w centrum itd.

Nie wiem do końca, ale wydaje mi się, że krew nie była z błony dziewiczej tylko z odbytu. Zresztą to widać w jaki sposób ją gwałci.

ocenił(a) film na 7
Koko24

No i tu błąd reżysera, że takie niedomówienie pozostawił.....