PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464231}
5,5 18 tys. ocen
5,5 10 1 17504
4,9 9 krytyków
Megan Is Missing
powrót do forum filmu Megan Is Missing

Dno

ocenił(a) film na 2

Mam juz dosyc tych gniotow typu Megan is missing,paranolmal czy devil inside.Jakim
prawem tworcy tych "dziel" oklamuja widzow o ich autentycznosci.Normalnie sie
wku*wilam,zmarnowalam 15 minut mego zycia na szukanie czy Megan rzeczywiscie
zaginela.Tez sobie nakrece film o tym jak mnie kosmici porwali i na poczatku dodam ,ze na
faktach!Pomijajac juz ,ze caly film byl niezle oderwany od rzeczywistosci.Rozumiem ,ze jest
imreza wszyscy sie bawia ale nawet na imprezach ludzie maja uczucia i mozgi.A tu?
Ogladajac ta scene imprezki to jakby zamkneli takich 100 Joshow w jedym miejscu.Scena
jak Amy slucha kazania Josha a chwile pozniej uwieziona przez niego wrzeszcy ,ze jest
wariatem.Czy to napewno ta sama osoba?Itak dalej i tak dalej,juz mi sie nie chce
pisac...Ten film to gniot.

ocenił(a) film na 6
trashymess

racja,film ponoć na faktach,ostatnie 20 minut to niby nic nie zmieniany czysty dokument,a gówno prawda,jak tam na ekranie pod koniec była normalna aktorka-ta sama co grała od początku- Amber Perkins...Paranormal Activity też widziałem-wszystkie części-film też niby na faktach,ale na necie brak info na temat owego filmu NA FAKTACH,troche mnie wkurza że twórcy bezkarnie wciskają kit widzom,ale to może taki chwyt marketingowy,sam nie wiem.