Chcę obejrzeć ten film ale niestety po tych wszystkich komentarzach boję się... Słyszałam że
ostatnie 20 minut jest bardzo drastyczne. Czy mógłby mi ktoś opowiedzieć co w ciągu tych
minut się dzieje?? Czy są jakieś bardzo brutalne sceny? Oglądałam sobie kawałek od
1:07:00 minuty filmu, trafiłam akurat na scenę gwałtu, a tu gdzie przewinęłam dalej 1:15:00
jakiś facet kopie dół a obok stoi coś niebieskiego... Domyślam się że to koniec filmu
niedługo. Jak się skończy??? Czy film jest naprawde bardzo straszny?
[SPOJLER] Masz rację ostatnie 20 minut jest dość drastyczne jesli jestes wrażliwą osobą. Sa tam ukazane przede wszystkim 2 zdjecia torturowanej Megan ( jednej z porwanych dziewczyn) które moga mocno się odcisnać w psychice. Ja ogladałem ten film miesiac temu ale nadal dokładnie potrafie opisac te zdjęcia. W dalszej czesci filmu jest obraz kręcony z ręki porywacza, ale tu raczej spokojnie. Jeśli masz oglądac to nie przed spaniem ;)))
Jestem bardzo wrażliwa stąd właśnie ten post :P To opisz mi te zdjęcia :D jeśli możesz :) Bo właśnie o nich wiele słyszałam, i o jakiejś beczce co komentujące osoby aż ''osiwiały''.. :C
Właśnie skończyłam oglądać film. Boli mnie brzuch, boję się, nigdy nie wyobrażałam sobie tak mocno, że jestem w podobnej sytuacji, czułam tą bezsilność. Nie zasnę dzisiaj, nie dam rady. Dla mnie ostatnie pół godziny to siedzenie w bezruchu z bolącym brzuchem i szklistymi oczami - nie polecam nikomu tego przeżycia.
No to właśnie. Dzięki za wypowiedzi ;) Poczekam jeszcze rok do tego filmu chociaż nie wydaje mi się że pełnoletność coś mi pomoże :P
Z tą beczka to akurat nic wielkiego... jeśli chcesz zobaczysz te zdjęcia przed filmem w google grafika wpisz Megan is missing zobacz zdjecia a potem obejrzyj film i bedzie ok. ;p
Co mi przyszło do głowy żeby Ciebie posłuchać :P Nigdy więcej tego nie zrobię!;p Dobrze że jest jeszcze wcześnie to mooże do wieczora zapomne o tych zdjęciach... ; o
Wiedziałam że będę tego żałować ale nie, po co:D weszłam, obejrzałam zdjęcia i myślałam że zejde ;D Dobrze ze jednak nie skusiłam sie na ten film bo jakbym w filmie zobaczyła to jednak co innego, jeszcze gorzej :P
Wy tak naprawdę? Przecież ten film jest przeraźliwie nudny i nie ma nic szokującego w nim. Scena z kopanie to chyba najnudniejsza scena w historii kina. A te 2 zdjęcia? Błagam was, gorsze rzeczy już można zobaczyć w filmach sensacyjnych. Film chyba może tylko przestraszyć 12 latków.
aż założyłam konto, zeby to skomentować. Człowieku nie wyskakuj mi z tekstem "gorsze rzeczy już można zobaczyć w filmach sensacyjnych. Film chyba może tylko przestraszyć 12 latków"...Czy do Ciebie nie dociera, że ten film dział się naprawde? I na zdjęciach nie są aktorki tylko prawdziwe postacie? ty zastanów się co piszesz...-,-
Przyznaj się, że nie masz zbyt wielu lat, bo nie wierzę, ze dorosła osoba może wierzyć, ze ten film składa się z prawdziwych ujęć kamery i zdjęć. :D To jest normalny film z normalnymi aktorami, nawet sobie zobacz obsadę filmu na filmweb - wszyscy to zwykli aktorzy. A w samym necie można znaleźć gorsze zdjęcia i filmy o podłożu sado-masochistycznym i co najważniejsze - prawdziwe.
ha, a mialam obejrzec, ale nie chce mi sie. Zdjecia widzialam w necie. Hm, no sa straszne, ale wiele juz takich sie naogladalam, wiec jakos nie robi to na mnie wrazenia.
dzis chcialam rowniez obejrzec ten filmm no,ale chyba zrezygnuje , mimo tego iz bardzo mnie zaciekawily te wszystkie komentarze i wgl.,ale , slowo "horror" i wasze opisy ... nie, ja rowniez dziekuje ;) jestem na to zbyt wrazliwa.
Poczekam na powrot chlopaka moze wtedy sie skusze ;p