PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464231}
5,5 17 tys. ocen
5,5 10 1 17366
4,9 9 krytyków
Megan Is Missing
powrót do forum filmu Megan Is Missing

Chcę obejrzeć ten film ale niestety po tych wszystkich komentarzach boję się... Słyszałam że
ostatnie 20 minut jest bardzo drastyczne. Czy mógłby mi ktoś opowiedzieć co w ciągu tych
minut się dzieje?? Czy są jakieś bardzo brutalne sceny? Oglądałam sobie kawałek od
1:07:00 minuty filmu, trafiłam akurat na scenę gwałtu, a tu gdzie przewinęłam dalej 1:15:00
jakiś facet kopie dół a obok stoi coś niebieskiego... Domyślam się że to koniec filmu
niedługo. Jak się skończy??? Czy film jest naprawde bardzo straszny?

ocenił(a) film na 8
reliance

[SPOJLER] Masz rację ostatnie 20 minut jest dość drastyczne jesli jestes wrażliwą osobą. Sa tam ukazane przede wszystkim 2 zdjecia torturowanej Megan ( jednej z porwanych dziewczyn) które moga mocno się odcisnać w psychice. Ja ogladałem ten film miesiac temu ale nadal dokładnie potrafie opisac te zdjęcia. W dalszej czesci filmu jest obraz kręcony z ręki porywacza, ale tu raczej spokojnie. Jeśli masz oglądac to nie przed spaniem ;)))

ocenił(a) film na 8
Phyill

Jestem bardzo wrażliwa stąd właśnie ten post :P To opisz mi te zdjęcia :D jeśli możesz :) Bo właśnie o nich wiele słyszałam, i o jakiejś beczce co komentujące osoby aż ''osiwiały''.. :C

reliance

Właśnie skończyłam oglądać film. Boli mnie brzuch, boję się, nigdy nie wyobrażałam sobie tak mocno, że jestem w podobnej sytuacji, czułam tą bezsilność. Nie zasnę dzisiaj, nie dam rady. Dla mnie ostatnie pół godziny to siedzenie w bezruchu z bolącym brzuchem i szklistymi oczami - nie polecam nikomu tego przeżycia.

ocenił(a) film na 8
iwonka_sl

No to właśnie. Dzięki za wypowiedzi ;) Poczekam jeszcze rok do tego filmu chociaż nie wydaje mi się że pełnoletność coś mi pomoże :P

ocenił(a) film na 8
reliance

Z tą beczka to akurat nic wielkiego... jeśli chcesz zobaczysz te zdjęcia przed filmem w google grafika wpisz Megan is missing zobacz zdjecia a potem obejrzyj film i bedzie ok. ;p

ocenił(a) film na 8
Phyill

Co mi przyszło do głowy żeby Ciebie posłuchać :P Nigdy więcej tego nie zrobię!;p Dobrze że jest jeszcze wcześnie to mooże do wieczora zapomne o tych zdjęciach... ; o

ocenił(a) film na 8
reliance

Hahahah ;P Aż tak źle ;p ?

ocenił(a) film na 8
Phyill

Wiedziałam że będę tego żałować ale nie, po co:D weszłam, obejrzałam zdjęcia i myślałam że zejde ;D Dobrze ze jednak nie skusiłam sie na ten film bo jakbym w filmie zobaczyła to jednak co innego, jeszcze gorzej :P

reliance

Reliance, nie oglądaj tego filmu. Naprawdę.

ocenił(a) film na 4
iwonka_sl

Wy tak naprawdę? Przecież ten film jest przeraźliwie nudny i nie ma nic szokującego w nim. Scena z kopanie to chyba najnudniejsza scena w historii kina. A te 2 zdjęcia? Błagam was, gorsze rzeczy już można zobaczyć w filmach sensacyjnych. Film chyba może tylko przestraszyć 12 latków.

Frost

aż założyłam konto, zeby to skomentować. Człowieku nie wyskakuj mi z tekstem "gorsze rzeczy już można zobaczyć w filmach sensacyjnych. Film chyba może tylko przestraszyć 12 latków"...Czy do Ciebie nie dociera, że ten film dział się naprawde? I na zdjęciach nie są aktorki tylko prawdziwe postacie? ty zastanów się co piszesz...-,-

ocenił(a) film na 4
YTNikky

Przyznaj się, że nie masz zbyt wielu lat, bo nie wierzę, ze dorosła osoba może wierzyć, ze ten film składa się z prawdziwych ujęć kamery i zdjęć. :D To jest normalny film z normalnymi aktorami, nawet sobie zobacz obsadę filmu na filmweb - wszyscy to zwykli aktorzy. A w samym necie można znaleźć gorsze zdjęcia i filmy o podłożu sado-masochistycznym i co najważniejsze - prawdziwe.

ocenił(a) film na 6
reliance

Mi zapadły te dwa zdjęcia Megan pokazane w filmie.

ocenił(a) film na 1
reliance

ha, a mialam obejrzec, ale nie chce mi sie. Zdjecia widzialam w necie. Hm, no sa straszne, ale wiele juz takich sie naogladalam, wiec jakos nie robi to na mnie wrazenia.

lonely_stoner

dzis chcialam rowniez obejrzec ten filmm no,ale chyba zrezygnuje , mimo tego iz bardzo mnie zaciekawily te wszystkie komentarze i wgl.,ale , slowo "horror" i wasze opisy ... nie, ja rowniez dziekuje ;) jestem na to zbyt wrazliwa.
Poczekam na powrot chlopaka moze wtedy sie skusze ;p

ocenił(a) film na 6
Vanja_8

hmm ogladalam wiele drastycznych filmow napewno gorszych a jednak ten mi zapadl w pamiec:P ale nie ryje psychiki jesli o to chodzi.