Bo ja wylaczylam po pierwszym pokazanym zdjeciu tej Megan. No przerazilo mnie to xd to co
dzieje sie potem ?
Po drugim zdjęciu uwięzionej Megan zostaje pokazane ujęcie, w którym Amy nagrywa filmik pod mostem będącym miejscem jej dawnych spotkań z przyjaciółką. Nagranie kończy się w momencie, w którym widać rękę porywacza próbującego złapać Amy. Od tego momentu kolejne filmy będą autorstwa Josha. Oprawca więzi Amy w miejscu przypominającym piwnicę. Kolejne nagrania pokazują jak Josh znęca się psychicznie nad Amy, po czym gwałci ją i pod pozorem odzyskania wolności zwabia do beczki, w której znajduje się ciało Megan. Amy zostaje uwięziona w tej beczce razem ze zwłokami przyjaciółki i wywieziona do lasu. Ostatnie minuty filmu przedstawiają Josha, który kopie dół i Amy próbującą nawiązać dialog z porywaczem. Niestety, bez powodzenia. Amy zostaje pogrzebana żywcem, a oprawca oddala się i kończy nagrywanie.
Po tym, gdy Josh oddala się z miejsca, w którym zakopał Amy wraz z ciałem Megan, pokazane są zdjęcia zaginionych dziewczyn. W ostatnich minutach filmu wymieniana jest obsada aktorska, reżyseria itd., a w tle emitowane jest wspólne nagranie Amy i Megan, w którym przyjaciółki rozmawiają o tym, kim chcą zostać w przyszłości, o podróży do Włoch i poznaniu przystojnych facetów.
Film już na "Playtube". Przewiń do końca to zobaczysz jak się kończy. Film nakręcony amatorską kamerą. Ma się wrażenie jakby się oglądało film dokumentalny. Beznadziejny!