PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464231}
5,5 18 tys. ocen
5,5 10 1 17504
4,9 9 krytyków
Megan Is Missing
powrót do forum filmu Megan Is Missing

na te zdjęcia i scene z beczką . Mam 14 lat i obejrzałam wiele Horrorów ale te sceny mnie zszokowały . Jestem świeżo po obejrzeniu i siedzę przerażona tym co zobaczyłam ;/ Żałuje że to obejrzałam. Boje się że minie tydzień i o tym nie zapomnę.

ocenił(a) film na 7
aiszka_2

[SPOJLER] Też jestem świeżo po obejrzeniu tego filmu i jestem w szoku, nie mogłem wytrzymać i wysiedzieć ostatniej sceny do końca kiedy Josh kopał w lesie a Amy prosiła go na przeróżne sposoby by otworzył tę cholerną beczkę! Nie dałem rady :/ Musiałem przewinąć nieco do przodu :/ Boże skąd biorą się tacy ludzie!? :/ Aż kipiałem ze złości. Coś bardzo mną ten obraz wstrząsnął. Aż chciało się wziąść tą łopatą przypieprzyć temu gnojowi przez ten psychiczny łeb żeby ten psychol wpadł do tego dołu!! :/// Łatwego życia mieć ten gnój nie będzie!! Brak słów! <załamany> :/

aiszka_2

Masz prawo byc wstrzasnieta ... Spojrz na to z innej perspektywy i pomysl nad tym co robia Twoje rowiesniczki z nudow ... Z tego wynika ,ze internet nie jest bezpieczny i czychaja na nas rozne niebezpieczenstwa ,dobrze ,ze takie filmy sa krecone ,bo dawaja do zrozumienia jak glupie i naiwne moga byc osoby umawiajac sie na randki z nieznajomymi w sieci ...

Pasterz21

dawają?

ocenił(a) film na 8
aiszka_2

Mimo że stary koń ze mnie to też mną ten film bardzo wciągnął. Nie zgadzam się czytając opinie że są fatalne dialogi itp itd. Taka jest młodzież i taki język i zachowania są domeną młodego wieku, niestety dużo ludzi zapomina czasy swojej młodości. Mną wstrząsnęło najbardzej to, jak brutalnie Amy została potraktowana przez los. Ten film powinien być puszczany w szkołach zamiast jakichś głupich gadek na lekcjach, lub głupich kampanii medialnych. Ku przestrodze, myślę, że ten obraz dałby młodym naiwnym internautom mocno do myślenia.