PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464231}
5,5 18 tys. ocen
5,5 10 1 17504
4,9 9 krytyków
Megan Is Missing
powrót do forum filmu Megan Is Missing

Nie wiem jak to ująć jeśli to na faktach to człowiek który to zrobił nie zasługuje by żyć to jest nieludzkie ale nie mnie sądzić, jednak jeśli to fikcja to po co te potwierdzenia o faktach i robienie ludziom wody z mózgu by przy autentycznym filmie wzięli to za lipę? Ten film pokazuje tragedie ci którzy szukają rozrywki i tak ten film oceniają to banda idiotów za przeproszeniem.

ocenił(a) film na 8
GS_18

Też nie rozumiem po co aż tyle razy było podkreślane, że wszystko jest autentyczne. Na początku filmu miałam nadzieję, że może rzeczywiście tak jest, ale z każdą kolejną sceną przekonanie to słabło. Poza tym nie sądzę, aby rodziny dziewczyn chciały upublicznić materiał z ich ostatnich 22 minut, który był po prostu straszny. Mimo wszystko nie rzutuje to w żaden sposób na moją ocenę i pomimo tego, że mieliśmy do czynienia z aktorami, film mnie dogłębnie poruszył. W końcu takie rzeczy dzieją się naprawdę...

malami132

Film zasługuje na ocenę 8/10 bo ukazuje to jak jest w życiu i nie rozumiem tego że ludzie widzą w tym rozrywkę a nie biorą pod uwagę tego co by było jakby im się coś takiego zdarzyło film ma w sobie coś przede wszystkim przestrogę i pokazuje jak trzeba być ostrożnym i jakie świry grasują w sieci.

ocenił(a) film na 9
GS_18

Film nie jest oparty na jednej, konkretnej historii zaginionej dziewczyny. Historia Megan to tak naprawdę historia kilku nastolatek połączona w jedną. Każdy z motywów: poznanie mężczyzny przez Internet, nagrania z kamery, zakopanie żywcem i tak dalej, został zaczerpnięty z innej, autentycznej historii. Wszystkie wydarzyły się stosunkowo niedawno, można znaleźć o nich wiele artykułów.

ocenił(a) film na 5
kkarolaap

tak argumentując, to prawie przy każdym filmie można by się dopatrzeć autentyczności ...