Jeden z najbardziej wstrzasajacych filmow jakie obejrzalam. Mialo to miejsce wczoraj a ja do dzis nie moge sie otrzasnac. Bardzo zle wplywa na psychike i wywoluje uczucie niepokoju, lęku, strachu a nawet paniki. A tu przeslanie do naiwnych: moje drogie dzieci, w tym filmie od A do Z graly prawdziwe aktorki, i nie, one tak naprawde tam nie zginely, i tak, graly pozniej w innych filmach, a nawet udzielaly wywiadow... Historia jest wyrezyserowana na podstawie kilku prawdziwych, okrutnych wydarzen, ktore faktycznie niestety mialy miejsce.
Kiedyś się zastanawiałem czy to wszystko prawda i po obejrzeniu tego filmu czułem lęk i złość co bym zrobił takiemu facetowi. To przerażające że tacy ludzie chodzą po świecie i tak robią co istotne takim młodym dziewczyną.
Ja obejrzałam ten film wczoraj i też mną wstrząsnął. Tym bardziej że ................. Możliwy spoiler................................
Ucięło mo komentarz. SPOILER: Mam wrażenie że tym psycholem mógł być ojciec tej młodszej dziewczyny. Na początku filmu mówi do niej "księżniczko". Dokładnie tak samo zwraca się do niej na końcu porywacz. Ojca cały czas nie było w domu, w miejscu przetrzymywania było przecież ciemno a porywacz się przez większą część czasu nie odzywał....