PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464231}
5,5 17 tys. ocen
5,5 10 1 17383
4,9 9 krytyków
Megan Is Missing
powrót do forum filmu Megan Is Missing

wszyscy piszą o szokującej scenie z beczką, o co właściwie chodzi? ; > filmu oglądać nie
planuję, zdecydowanie nie moje klimaty, ale beczki jestem ciekawa. ; d

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
bialym

TO STRASZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie zasnę teraz!!!!!!!!!!!!!!!!Nie no usmiałam się z Twojego opisu:-)

ocenił(a) film na 7
szewes

Trololololol, teraz pośmiej się ze zdjęcia --> http://3.bp.blogspot.com/-YbcexhFLEZI/TmGxBrl3POI/AAAAAAAABPE/9JZARaBOAv4/s1600/ Megan+is+Missing+barrel+of+death.png :))

Cobwebs

Eh myślałam, że podsyłasz link do jakiegoś zdjęcia w stylu 'trol' i weszłam w to. Bardzo żałuję ;/ Nie dość, że zawału prawie dostałam jak oglądałam film, to teraz mi się wszystko przypomniało.

ocenił(a) film na 7
Claudija91

Sorki, nie chciałam :) To miało być do autora tematu.

Cobwebs

wchodząc na zdjęcie, równocześnie słuchałam "thriller" Jacksona ;) nie oglądałam tego filmu do końca, ale ta scena w połączeniu z muzyką mnie wystraszyła :)

ocenił(a) film na 7
Cobwebs

co jej z tymi oczami się stało ???

nicca_94

dziekuję za odpowiedzi! ciekawość zaspokojona. ; )

azuloscurocasinegro

Trochę złego adresata odpowiedzi wybrałaś, ponieważ autorka tematu chcąc poznać jakąś kwestię w filmie nie mogła jednocześnie zdradzić jego zakończenia. I na przyszłość nie musisz się tak unosić i przeklinać, bo słabo świadczy to o tobie, że coś takiego Cię z równowagi wyprowadza. Skoro nie chciałaś mieć spoilera, to po co weszłaś w temat pt. ' o co chodzi z beczką?'. To chyba normalne, że udzielone tu odpowiedzi będą mega spoilerami. Ludzie włażą na złe tematy i narzekają, że znają już całą fabułę. Ja kiedy chcę jakiś film obejrzeć to go zwyczajne oglądam, a nie czytam całe forum o nim. To się robi później. A jeżeli chciałaś znać opinię o tym filmie to trzeba było w wejść w temat... no nie wiem chociażby 'Jak wrażenia?' o ile taki istnieje. A i tu może się zdarzyć osoba która palnie coś o fabule, dlatego najlepiej w ogóle forum nie czytać i oszczędzić sobie problemu. Tym bardziej, że w tej konkretnej sytuacji w ogóle nie masz o co wrzeszczeć bo temat dyskusji jasno sugeruje co się w nim znajdzie. To tak jak by człowiek był zaskoczony, że bajka ' Kubuś Puchatek' jest o Kubusiu Puchatku. Dziecinny przykład ale jasny.

Pozdrawiam i więcej spokoju na przyszłość ;)

Claudija91

Boze... zasnelam ze 3 razy czytając to. Chodzi o to ze ta strona nie jest po to zeby wydukac od razu cale zakonczenie. Chcialam to weszlam w temat, dlatego ze mi po prostu wolno, wkurzylam sie to sie wkurzylam, i tak film obejrze. Co do adresata odpowiedzi to szczerze mowiac wszystko mi bylo jedno gdzie wcisnelam "odpowiedz" bo jakos nie przywiazuje do tego szczegolnej uwagi. Co do przeklinania, bez przesady tak zle nie bylo, a ze swiadczy o mnie, no to niech swiadczy :)

azuloscurocasinegro

Wciśnięcie w odpowiednie miejsce 'odpowiedź' ma znaczenie, bo gdybyś była uważna to odpowiedziała by Ci tamta osoba i nie musiałabyś zasypiać nad moim komentarzem. A ta strona jest stworzona dla dyskusji. W tym również o zakończeniu filmu, dlatego jest coś takiego jak 'temat' który sugeruje o czym będzie dyskusja. Wolno Ci wejść nawet w temat 'zakończenie' tylko wtedy się nie rzucaj na prawo i lewo, że je poznałaś bo jesteś zwyczajnie śmieszna. Nie wiem gdzie przeczytałaś, że ta strona nie służy pytaniom o zakończenie? (WTF?) Jakoś nikt inny nie miał z tym problemu, bo domyślił się o co chodzi. A skoro chcesz by mówiono do Ciebie per Pani to się zachowuj jak dorosła kobieta i panuj nad językiem.

azuloscurocasinegro

Mój błąd w związku z 'Pani' ale już nie mogłam zmienić niestety. Źle przeczytałam,

ocenił(a) film na 8
azuloscurocasinegro

Forum o filmie, jest do pisania o danym filmie do cholery. Jeżeli widzisz takie pytanie, gdy jesteś przed tą sceną, to po co czytasz odpowiedzi? Naprawdę nie potrafię zrozumieć Twojej logiki i wkurzenia na własny głupi błąd.

azuloscurocasinegro

Nie dziw się ;) Ja mam coś takiego często z klasycznymi horrorami. Boję się je oglądać więc tego nie robię, ale wiele znajomych je oglądało, więc po czasie robię się ciekawa jak się zakończył i o co chodziło ;) Ciekawość to podstawa u człowieka ;)

Claudija91

dziękuję za zrozumienie, a nerwowemu panu 'gratuluję' języka i kultury.
temat można uznać za zamknięty, jeszcze raz dzięki!

nicca_94

Po pierwsze to raczej PANI, a po drugie jak mam byc kulturalna jezeli jakies malolaty które sie boja obejrzec filmu są jednak tak ciekawe, ze musza pytac o zakonczenie na forum na ktorym NIE POWINNO SIE O NIE PYTAC a ty bardziej UDZIELAC ODPOWIEDZI. Chcesz znac zakonczenie? To popros odwazna kolezanke zeby za ciebie obejrzala, bo my nie chcemy wiedziec.

azuloscurocasinegro

Z reszta nie ma juz teraz znaczenia bo strona i tak zablokowala post :) dziekuje, pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
azuloscurocasinegro

Nie ty ustalasz co wolno a co nie wolno tutaj.
Temat jasno wskazuje, że pytanie dotyczy fabuły filmu. Skoro jesteś tak upośledzona, że nie wpadłaś na to, że temat dotyczący fabuły może zdradzać fabułe (kto by na to wpadł!) to nie wchodź do żadnego tematu.
A wulgarność i chamstwo tylko potwierdzają niewąpliwie niski poziom intelektualny.

ocenił(a) film na 7
nicca_94

No z beczką to najgorszy moment chyba w tym filmie tak naprawdę a ogółem warty obejrzenia ;p

parradox12

Dla mnie jednak gorsza była 10-minutowa scena [ojej, spojler będzie, ojej] gwałtu. Jakoś scena z beczką mnie wybitnie nie ruszyła - od tak mignął trupek i po sprawie. Po tej scenie gwałtu miałam traumę przez 2 tygodnie, a niechęć do seksu przez miesiąc. Naprawdę wiele już filmów widziałam, ale ten mnie jakoś wyjątkowo wybił ze stabilności emocjonalnej ;)

ocenił(a) film na 7
scady

ale jaka scena gwałtu? Przecież tam prawie nic nie było widać....

kapirex

Szczerze? Chyba mniej by mnie ruszyło gdyby kadr był taki, że "widać" niż oglądać wyraz twarzy tej dziewczynki. Bo jak wygląda gwałt, to każdy wie. Ale co przeżywa ofiara, to już niekoniecznie.

nicca_94

Ja się zastanawiam o co chodzi? z tymi dwoma nierozgarniętymi nastolatkami. Jedna głupsza od drugiej. Scena, która mnie rozwaliła w tym filmie to, rozmowa Josha z Megan przez kamerę video po czym on mówi jej, że pies zeżarł mu kamerę, eeee! naprawdę w tym wieku można być aż tak głupim? żeby dać się nabrać na tego typu teksty. Beczki to dość typowy obiekt w tego typu filmach, specjalnie nie musiałam się domyślić, że Megan leży poćwiartowana w jednej z nich.

użytkownik usunięty
Koko24

wyszlo na to,ze on je tam nie cwiartowal, ale zywcem zakopywal...

ocenił(a) film na 4
nicca_94

ponieważ film miał niski budżet nie wystarczyło na 2 beczki i musiał umieścić obie razem (chociaż w sumie też logiczne, bo mniej kopania)

r1xc

najlepszy komentarz :D mi się z tego filmu podobało tylko to zakończenie, do tej pory mnie schizuje, a zdjęcie powyżej też wszystko mi przypomniało. oczywiście nie chodzi o Megan, tylko o tę drugą jak-jej-tam i o to, co czuła od momentu, kiedy zobaczyła swoją koleżankę aż do końca. Reszta filmu głupawa i nudna. Miał być paradokument, a wyszły "trudne sprawy".
A zanim zdecydowałam się obejrzeć ten film, widziałam jakiegoś gifa właśnie ze sceną otwierania beczki i myślałam, że to jakiś byt nadprzyrodzony, który zaraz z niej wyskoczy, a tu takie rozczarowanie, już nie wyskoczyła ;)

nicca_94

Scena szokuje tym że facet przez 30 minut zakopuje beczke i nic się nie dzieje poza tym

nicca_94

Josh doprowadza Amy do obłędu ale jeszcze bardziej dostaje świra jak Josh pyta się czy chce zobaczyć Megan a ona sie zgadza więc idą do beczki i on ją otwiera a tam martwe ciało Megan Amy dostaje więkrzego jebla po 1 widzi martwą Megan po 2 zostaje wepchnięta do beczki z martwą Megan i zakopana żywcem