ja już tydzień nie mogę wyrzucić tych obrazów z pamięci, a najgorsze, że niektóre z tych
rzeczy wydarzyły się naprawdę, tylko 7 innym dziewczynkom, oczywiście żaden psychol nie
wyrzucił nagranej przez siebie taśmy do kosza i policja tego nie znalazła, ale np. te
przerazające zdjęcie(oczywiście nie można wierzyć na słowo) reżyser sam widział i
odwzorował to na tym w filmie, jednak może tylko tak mówił, aby lepiej sprzedać film.
Historia z beczką jednak i dwiema dziewczynkami to już fakty, koleś sobie zalał cementem
teren pod nowe jackuzi ale policja to rozkopała i znalazła beczkę( tylko jedna dziewczynka w
niej była, druga gdzieś indziej zakopana). Grzebanie żywcem też miało miejsce, tylko
psychol najpierw wstrzykiwał narkotyki dziewczynom a potem je zakopywał. Nagranie z
prawdziwego porwania internetowego psychola jednej dziewczynki obok stacji benzynowej
nadal można obejrzeć na youtube. Tyle czasu stracilam na szukaniu info o tym, ale
naprawdę mną wstrząsnęło.
Możesz wrzucić linki gdzie znalazłaś o tych wszytskich sytuacjach?? Jestem po obejrzeniu tego filmu i chciałabym wiedzieć czy tego faceta zatrzymali?
https://www.google.pl/search?q=ward%20%20weaver&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.m ozilla:pl:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np
Ward Weaver zamordował dwie nastolatki, ciało jednej z nich ukrył w beczce.
Historia z dziewczyna zacementowaną w beczce jest niepokojąco podobna do historii Japonki - Junko Furuty. the girl in concrete, tego filmu nie odwazyłam się zobaczyć i pomimo, że czytałam sporo artykułów o niej w sieci. Nie mam aż takich nerwów by obejrzeć film... Megan is Missing ma drętwe aktorstwo to prawda, ale może przez to że jest to tak amatorsko zrobione tak bardzo mnie uderzyło :(