PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465699}

Megawąż

Mega Snake
2007
2,7 1,4 tys. ocen
2,7 10 1 1421
Megawąż
powrót do forum filmu Megawąż

Nie ukrywam, że lubię oglądać kino klasy C i niżej. Pomysłowość twórców w takich filmach zaskakuje, bo filmowcy popuszczają wodzę fantazji i kręcą nawet najgłupsze koncepcje ;). Niestety ten film nawet jak na kino tv niskich lotów jest poprostu słaby. Pomijam dziurawy scenariusz, mizerne efekty specjalne i słabe w porywach do przeciętnego aktorstwo, bo tego się spodziewałem. Niestety film, nawet dla kogoś takiego jak ja, jest poprostu nudny do bólu. Kretyńscy bohaterowie (z uberidiotą Dużym Bo na czele) drażnią, akcji zdecydowanie za mało i nawet komputerowy wąż wygląda jakby ten film to była chałtura na boku, żeby na czynsz uzbierać ;).
Szkoda czasu niestety.

użytkownik usunięty
nomado

nie mam pojęcia poco takie pomyje tworzyć

ocenił(a) film na 2

Cytując naszego byłego selekcjonera reprezentacji piłkarskiej: "For money." :). Prawda jest taka, że takie filmy są dochodowe (oczywiście w mikroskali). Czy to możliwe? Najwyraźnie tak, ponieważ np. taki gniot jak "Megapirania" na kanale SyFy zgromadził około 2.2mln ludzi przed telewizorami (http://www.hollywoodreporter.com/blogs/live-feed/syfy-piranha-movie-devours-cap rica-53447) co jest (jak na takie kino) rewelacyjnym wynikiem.

użytkownik usunięty
nomado

woo całkiem nieźle, ale taki film puszczony na '6' raczej wiele nie zdziała :D

ocenił(a) film na 2

Tyle, że taki "Mega Snake" polatał pewnie po amerykańskich kanałach, zarobił na siebie, a że takie TV6 kupiło na niego licencję to znaczy tylko, że całkiem nieźle (jak na produkcję tv) musiało mu za oceanem pójść.