Mem-o-ré

Memory
2006
5,6 1,8 tys. ocen
5,6 10 1 1839
Mem-o-ré
powrót do forum filmu Mem-o-ré

W sierpniu w kinie grozy "Ostatni dom na lewo" Wesa Cravena. Tym samym Carisma będzie miała najlepszy SAMODZIELNIE wydany horror w swej serii.
Oby tak dalej! Ogólnie jestem zdania, że powinna ukazywac się w Polsce seria z kultowymi horrorami. Wolałbym, żeby klasyka ukazywała się u innego wydawcy ze względu na beznadziejny dźwięk w premierowych wydaniach Carismy. Tyle ,że inni się nie starają:( Ale ku temu było dużo okazji przy premierach remake'ów. Oryginalne "Wzgórza mają oczy","Teksańska masakra piłą mechaniczną", "Krwawe święta" itp. Zbliża się premiera remake'u "Halloween" i pewnie ten fakt też prześpią. Jeden z najlepszych horrorów w historii kina wciąż u nas nie miał swojej premiery!!! A lista innych nieobecnych jest bardzo długa: "Martwe zło', "Martwica mózgu", seria "Koszmaru z Ulicy Wiązów"(miała byc w Platynowej Kolekcji wydawanej przez Kino Świat ale już od kilku miesięcy nie było żadnej premiery w tej serii),"Kleszcze", "Dzień żywych trupów", filmy D. Argento i mógłbym tak wymieniac i wymieniac. POBUDKA!!! Ja chcę klasykę a nie jakieś tam "Mamuty".