PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232641
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Nie dość, że film nie trzyma napięcia to dodatkowo reżyser zmienił zakończenie tej historii - książka się o wiele inaczej kończy!! Żenada

gebelsowa

noi co z tego ze sie inaczej kończy ? jak chcesz napięcia to się podłącz po 220V i dopiero wtedy zacznij oglądać. Oczekuje wtedy oceny 10/10 skoro napięcie to dla ciebie jedyne kryterium.

ocenił(a) film na 7
kyanka

po pierwsze Mgła to nowela a nie powieść/książka, a po drugie to muszę stwierdzić że zakończenie jest dużo dużo lepsze od Kingowego

ocenił(a) film na 7
HankMoody

Akurat zakończenie jest dużo gorsze i typowo Amerykańskie. Zakończenie Kinga było ciekawsze i pozostawiało dużo do myślenia.
Również uważam, że tak skrajne oceny wypada uargumentować.

ocenił(a) film na 1
HankMoody

Gdy czytasz jakąś książkę, czy opowiadanie to wytwarzasz sobie pewne wyobrażenie danej historii. Ekranizacja Mgły zupełnie odbiegała od mojego wyobrażenia - stąd tak niska ocena. Zamysł reżysera zupełnie nie trafił w moje gusta (w przeciwieństwie do historii opowiedzianej przez Kinga), dlatego nie dam więcej niż 1.
kyanka napięcie nie jest jedynym kryterium jak widać, a to że się inaczej kończy jest dla mnie akurat ważne, jeśli dla ciebie nie ma to jakiegokolwiek znaczenia to już twoja sprawa! Mała rada na przyszłość: nie każdy ma takie samo zdanie jak ty, naucz się to szanować!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gebelsowa

"kyanka napięcie nie jest jedynym kryterium jak widać, a to że się inaczej kończy jest dla mnie akurat ważne, jeśli dla ciebie nie ma to jakiegokolwiek znaczenia to już twoja sprawa! Mała rada na przyszłość: nie każdy ma takie samo zdanie jak ty, naucz się to szanować!!!!"

dziewczyno ty sie chyba naprawde podłączyłaś do 220V--> to była metafora !!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje, że twoją chorobę prowadzi dobry weterynarz. zdrówka ;*