PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232624
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Fil ciekawy oczywiście jeśli ktoś lubi takie filmy jeśli nie to proponuje się nie wypowiadać i nie psuć zabawy . Film to mieszanka horroru z scifi na bardzo wysokim poziomie . Muzyka bardzo dobra , gra aktorska jeszcze lepsza nie mówiąc już o świetnej i wciągającej fabule . Jeszcze raz podkreślam lubisz fantastykę w dobrym wykonaniu musisz go obejrzeć !

ocenił(a) film na 6
stolek7

Ja oglądałem i maks co mogę mu dać to 6/10, bo jest po prostu niezły. I nic więcej. Przeżyłem wojnę światów (7.5/10) i Dzień Niepodległości (9/10), a we Mgle nie było nic zaskakującego. Niestety, była zagrana tak, że ****SPOILER JAK SKU****WYSYN*** jak ten chlopek zabil wszystkich w samochodzie i byl kadr pokazujacy tylko auto i slychac bylo ryk bohatera cała sala pękała ze śmiechu bo ktoś z sali powiedział :"Nie trafił" **** PO SPOILERZE**** Mgła jest filmem jakich wiele, nie zaskakuje niczym. Owady widzieliśmy w niejednym filmie, a na dodatek te nie były nawet zbyt przerażające. Ostatnio ogladałem Projekt Monster, wiec te wieksze potworki też były jakieś takie "odgrzewane". Przyznam szczerze, po duecie King Darabond spodziewałem się czegoś lepszego.

Ancymon89

"jak ten chlopek zabil wszystkich w samochodzie i byl kadr pokazujacy tylko auto i slychac bylo ryk bohatera cała sala pękała ze śmiechu bo ktoś z sali powiedział :"Nie trafił"

hahaha dobre ! tez bym ryczał ze smiechu :) No coz warto bylo pujsc na ten film z tego co napisal przedmowca wynika ze ten film byl bardziej zabawny niz niejeda komedia.
Juz ktorys raz ktos pisze ze na sali był smiech. To chyba o czyms swiadczy?

ocenił(a) film na 5
stolek7

U mnie tez ktos strzelil tekst "Nie trafil" i zaczeli sie smiac:/ Film dobry bo rozni sie od innych horrorow np. tym ze nie uratowala sie glowna para zeby potem sie spiknac i zyc dalej,nie,skonczylo sie bardzo dolujaco.Kolejny przyklad ze film sie rozni to np Pani Świetoszka przywodczyni sekty,normalnie taki ktos w filmach denerwuje wszystkich widzow i my bysmy na samym poczatku ja zabili ale zwykle takie osobie niestety przezywaja a w tym filmie ku mojej radosci(:P)(SPOILER) pani dostaje kulke w łeb.Przykro mi tylko z powodu innych widzow ktorzy twierdza ze jak w filmie jest potwor zjadajacy ludzi to ten film juz jest głupi.Szkoda,naprawde szkoda