PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232624
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Hejka. Mam pytanie do osob ktorzy ogladali ten film w kinie, nie dotyczy osob ktorzy ogladali go w dzien gdy swieci slonce na komputerze w kopi kinowej ;p A wiec wracam do pytania...proste krotkie --- Czy warto isc na ten film do kina :> CZy to jest horror / thriller czy moze bardziej fantastyka ;> Rozne byly filmy Stephena Kinga wiec dlatego kto juz ogladal ten film nie w Polsce lub w jakis seansach przedpremierowych w kinie - pytam czy warto na niego isc i do jakiej kategorii najbardziej pasuje ;)

robert_rurka

premiera w kinach dopiero bedzie 7 marca

ocenił(a) film na 6
krzychu4all

Wiem ale na swiecie byla juz 2007-11-21 wiec moze ktos ogladal i chce sie wypowiedziec przeciez duzo polakow juz nie ma w Polsce ;] a tak poza tym sa przedpremierowe seanse wiec pytam na zas ;>

użytkownik usunięty
robert_rurka

Ja nie oglądałam go w kinie, ale w kinie widziałam zwiastun i naprawdę robi wrażenie... Te efekty dźwiękowe itd... Postanowiłam, że pójdę na niego do kina, nie obejrzę w domu! Naprawdę nieźle to wyglądało. :)

użytkownik usunięty

"Postanowiłam, że pójdę na niego do kina, nie obejrzę w domu! " źle to ujęłam :P Postanowiłam sobie, że jeżeli będę miała go oglądać to na pewno w kinie nie w domu. O tak ^^

ocenił(a) film na 6

hehe dzieki za opinie ;) Pytanie caly czas aktualne bo zastanawiam sie czy isc do kina w sobote a pytam bo juz nie raz na filmie sie rozczarowalem dlatego teraz lepiej selekcjonowac filmy na ktore sie chodzi do kina...pozdrowka dla wszystkich ktorzy maja cosik do powiedzenia ;]

ocenił(a) film na 6
robert_rurka

Kategoria - horror, pod koniec bardziej s-f.
Możesz iść do kina. Film dobry, ale nic więcej. Jest lepszy od "1408".

ocenił(a) film na 9
robert_rurka

Moim zdaniem dawno nie było dobrego horroru a ten film na pewno nim jest.
Oglądałem go w Holandii gdzie połowa sali była już po kilku śmierdziuchach;). Tak sobie myślę że gdyby tak w połowie seansu spadły z sufitu gumowe pająki to kilka osób z pewnością dostało by zawału ewentualnie zapaści.

ocenił(a) film na 3
kostek_13

Mnie "1408" dużo bardziej się podobał. Był zupełnie inny, ale blizej mu do horroru. Bo na "Mgle" mozna było się raczej posmiać, chociaż takie "horrory" tez lubie :)