PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232643
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Ehh 810 tematów

użytkownik usunięty

810 tematów i tylko jakieś 60% ludzi tu piszących zrozumiało film. Co się dzieję z naszym
społeczeństwem? 6/10 To zdecydowanie za mało, ja dałem 9/10 bo mi się strasznie
podobał lubię takie klimaty i czytam Kinga regularnie. Gdybym jednak miał powiedzieć jaka
powinna być średnia w tej chwili to była by to od 7,5 do 8.0 a nie 6. Kurde filmy chyba
powinni oceniać tylko ludzie, którzy po obejrzeniu danego obrazu go rozumieją!!

ocenił(a) film na 2

Nie zrozumiało? Czego tu można było nie zrozumieć, bo według mnie ten film był bardzo... hmm nieskomplikowany? Twoja wypowiedz jak żywo pasuje mi do tego filmu: http://www.filmweb.pl/Solaris , ale do Mgły ani trochę... Na marginesie tez lubię Kinga.

ocenił(a) film na 9
Debesciak

Film Solaris w porównaniu z książką i tak jest łatwy do zrozumienia i mało skomplikowany :)

ocenił(a) film na 2
escariote

Byc moze masz racje, nie czytalem ksiazki (a na obecna chwile mam mnostwo innych czekajacych w kolejce), wiec w tej kwesti sie nie wypowiem:P

ocenił(a) film na 8

Też trochę się nie zgadzam z tym nie zrozumieniem... moim zdaniem po prostu troszkę błędnie zaklasyfikowali ten film. Osobiście nie do końca przepadam za horrorami a ten film jak dla mnie można by rówież podpiąć pod thriller psychologiczny. Tak więc jego niska ocena może po prostu wynikać z tego że większość osób widząca podpis HORROR i jeszcze opis o atakujących mgłowych potworkach liczy na 2 godziny rozrywanych ciał, krwi i panicznej ucieczki przed dużymi pająkami... no i tu pojawia się problen bo ten film wcale nie jest o tym... i całe szczęście:D

ocenił(a) film na 2
Ala_8

Według mnie film nie sprawdza się ani jak horror, ani jako thriller psychologiczny. Zresztą scen drastycznych trochę tam jest np. jak te pajęczaki plują kwasem na ludzi w aptece. Coz, kwestia gustu :P