810 tematów i tylko jakieś 60% ludzi tu piszących zrozumiało film. Co się dzieję z naszym
społeczeństwem? 6/10 To zdecydowanie za mało, ja dałem 9/10 bo mi się strasznie
podobał lubię takie klimaty i czytam Kinga regularnie. Gdybym jednak miał powiedzieć jaka
powinna być średnia w tej chwili to była by to od 7,5 do 8.0 a nie 6. Kurde filmy chyba
powinni oceniać tylko ludzie, którzy po obejrzeniu danego obrazu go rozumieją!!
Nie zrozumiało? Czego tu można było nie zrozumieć, bo według mnie ten film był bardzo... hmm nieskomplikowany? Twoja wypowiedz jak żywo pasuje mi do tego filmu: http://www.filmweb.pl/Solaris , ale do Mgły ani trochę... Na marginesie tez lubię Kinga.
Film Solaris w porównaniu z książką i tak jest łatwy do zrozumienia i mało skomplikowany :)
Byc moze masz racje, nie czytalem ksiazki (a na obecna chwile mam mnostwo innych czekajacych w kolejce), wiec w tej kwesti sie nie wypowiem:P
Też trochę się nie zgadzam z tym nie zrozumieniem... moim zdaniem po prostu troszkę błędnie zaklasyfikowali ten film. Osobiście nie do końca przepadam za horrorami a ten film jak dla mnie można by rówież podpiąć pod thriller psychologiczny. Tak więc jego niska ocena może po prostu wynikać z tego że większość osób widząca podpis HORROR i jeszcze opis o atakujących mgłowych potworkach liczy na 2 godziny rozrywanych ciał, krwi i panicznej ucieczki przed dużymi pająkami... no i tu pojawia się problen bo ten film wcale nie jest o tym... i całe szczęście:D