Ja pierdziele, w historii filmu chyba NIGDY nie był bardziej zpieprzonego zakończenia, ale ŻAL!!!
wkońcu jakiś żle kończący sie film.Naprawde takie realistyczne.Prawdziwy film grozy.Jak na mistrza King,a przystało.Efekty wizualne też ciekawe.Zwłaszcza to ukąszenie tego "trzmiela",czy czegoś...
jak naprawdę chcesz zobaczyć cos ze zlym zkonczeniem to oglądni se Oszukać przeznaczenie
Będąc szczerym zupełnie nie rozumiem Twojego stanowiska. W moim odczuciu zakończenie "Oszukać ..." było złe w tym sensie, że po prostu było tandetnie efekciarskie.
...:::[SPOILERY]:::...
Swoją drogą też się niezbyt o tym zakończeniu rozpisałeś. Ja je uważam za jedną z najważniejszych zalet "Mgły". Jest tak dobitnie przygnębiające, że długo pozostaje w pamięci, zmuszając przy tym do refleksji "czy było warto?" i "kto tu miał słuszność?". Moim zdaniem to zakończenie jest genialne.
...:::[SPOILER AUS]:::...
se odlądnij........se oglądałem......se myślę że to młodzieżówka,do 'Mgły' nawet nie warto porównywać.....
tylko że oszukać przeznaczenie to cały film taki, a tutaj ziomek wszystkich zabił sam chciał sie zabić i mgła przeszła...ale sie wkurwiłem xD
Zakończenie było w porządku moim zdaniem, różniło się
jednak od tego w książce. Gorszą rzeczą był sam film.
Raczej kiepska ekranizacja, jak dla mnie kiepskiej książki.
Bardzo lubię Kinga, ale moim zdaniem mgła mu nie wyszła.
Można prosić o to zakończenie z książki? ;] jestem ciekaw jak to było w oryginale. Odpowiedz chociaż na pm.
A co do filmu, to jest w porządku. Lubię kinga, a mgła trzyma poziom. Do Sztormu stulecia dużo jej brakuje, ale akcja jest ciekawa, warto obejrzeć.
Dodam jeszcze, ze chętnie bym przeczytał ksążkę, ale nie mam czas. A to że widziałem film i znam fabułę, tym bardziej mnie nie zachęca.
Według mnie było bardzo fajne.
Nie było to jakieś typowe happy end, wszyscy szczęsliwi, nic się nie stało...
Niezłe.
Pierwsze co pomyślałem po zakończeniu filmu to: "nareszczie ODPOWIEDNIE zakończenie".
Nie ogląda się horrorów, żeby zobaczyć happy end -.-
Zakończenie jest przemyślane, oryginalne i jak najbardziej właściwe dla tego typu filmu. Nad samym filmem nie ma się co zachwycać, ale jest całkiem fajny, ode mnie 8/10.