Aby reżyserzy nie musieli sie napracować przy efektach specjalnych,najlepszym rozwiązaniem było ich zamazanie na przykład przez mgłę :D No i w sumie dobrze zrobili mało roboty bo i tak ciągle byli w supermarkecie a dochody za film pewnie będą spore.Co do filmu w sam raz na nudny wieczorek bez żadnych rewelacji a końcówka mnie rozbroiła.A skąd sie wzięły potwory ? :D:D:D LoL to już przegięcie.Ocena 6/10
i tak niezle oceniasz, ja to oceniam 2/10
film mega slaby!
gra aktorow - fatalna
efekty 3d - poziom zerowy (lepsze animacje robi moj kumpel w 3dsie)
kamera - nie wiem czy to efekt zamierzony, ale te ciagle gubienia ostrosci i zmiany pierwszego plany mnie strasznie denerwuja... film monster w ktorym sceny byly krecone "amatorsko" lepsza byla operatorka niz w tym shicie
bardzo mnie denerowalo przedluzanie scen, jak np ta w samochdzie gdzie przez 5 min pokazywali wzruszenie... no i koncowka mnie rozwalila... ale w momencie kiedy pozabijal wszystkich pomyslalem sobie "i teraz pewnie wyjdzie wojsko" - ale byla to ironiczna mysl... i co najgorsze - nie pomylilem sie.... D N O
Wiesz gdybyś troche uważniej oglądał film to wiedziałbyś skąd się biorą potwory bo było w filmie wyjaśnione zarówno skąd pochodzi mgła a wraz z nią potwory.
dragon.1 owszem ja wiem ale nie chce tu pisać Spoilerów BO CO NIEKTóRZY NIE WIDZIELI JESZCZE TEGO FILMU !! i nie chce im psuć zabawy skąd sie wzięły te potworki i jaka jest końcówka.Rozumiesz ?
"LoL to już wiem po co była ta mgła
Aby reżyserzy nie musieli sie napracować przy efektach specjalnych,najlepszym rozwiązaniem było ich zamazanie na przykład przez mgłę :D No i w sumie dobrze zrobili mało roboty bo i tak ciągle byli w supermarkecie a dochody za film pewnie będą spore.Co do filmu w sam raz na nudny wieczorek bez żadnych rewelacji a końcówka mnie rozbroiła.A skąd sie wzięły potwory ? :D:D:D LoL to już przegięcie.Ocena 6/10" --> NAJGŁUPSZA WYPOWIEDŹ ROKU
Lord - najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś to że sie tu zarejestrowałeś daremny dzieciaku Neo i będziesz cwaniakował na necie jak to na was dzieci Neo przystało.Wyjdz stąd umyj dupę i nie przychodż tutaj :D