PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232633
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Tak.Obejrzałem i jeszcze nie mogę dojść do siebie.Z początku miałem dać 9,5/10, ale zakończenie wszystko zmieniło.Jestem jak najbardziej na TAK.I polecam wszystkim.

ocenił(a) film na 6
Mahone93

Tez nie moglem dojsc do siebie i wlasciwie nadal nie doszedlem. Koncowka genialna tez 10/10. Juz sie nie moge doczekac jak bedzie na DVD choc to juz nie bedzie to samo

ocenił(a) film na 6
Mahone93

A co jest no.1? :)
[Znakiznakiznaki, znakiznaki, znakiznaki.]

ocenił(a) film na 4
Mahone93

Ja tez nie moge dojsc jeszcze do siebie...ze stracilem czas na taki badziewny film, który z proza kinga nie ma nic wspolnego

ocenił(a) film na 6
trzecie_biada

Mi wystarczy to ze konczy sie zagadkowo podobnie jak wiekszosc ksiazek Kinga. Mozna sobie gdybac co spowodowalo upadek mgly itd.

ocenił(a) film na 7
Amish1188

anarchy powinni cie zbanowac za spoilera ty baranie

ocenił(a) film na 6
Michalq

rzeczywiscie. Przepraszam, ale jak poczytasz sobie inne tematy to dowiesz sie znacznie wiecej bez wczesniejszego ostrzezenia dlatego juz teraz cie ostrzegam.

Amish1188

No.1 to u mnie Cloverfield :) Lubie takie klimaty ;D

ocenił(a) film na 7
Amish1188

Anarchy sorki za barana. Poniosło mnie troche. Właśnie skonczylem ogladac, bardzo dobry film. Dawno takiego nie widziałem

ocenił(a) film na 6
Michalq

Spoko:) Rozumiem cie. Tez nie lubie spolierow ale po prostu z emocji zeby wyrazic swoje zdanie zapomnialem uprzedzic. Film rzeczywiscie rewela ;)