PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232633
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Moim zdaniem ocena 1/10 to i tak za wysoko dla tego filmu. Bardziej pasjonujące i straszne byłyby "Kucyki Pony"... Jak to było? "Najlepszy film grozy ostatnich 10 lat" ? Już nie pamiętam, ale coś takiego głosili w zapowiedziach. Jednym słowem KŁAMALI wypuszczając na świat tą karykaturę filmu. Gdybym był aktorem, albo reżyserem, to bym się zastrzelił wzorem bohaterów ;)...

ocenił(a) film na 6
sephiroth_3

Wiesz co az taka tragiczna ta Mgla to nie jest. Zwykly film o ktorym za pol roku nikt nie bedzie pamietal.

ocenił(a) film na 1
sephiroth_3

Całkowicie sie z tobą zgadzam . Straciłem czas i pieniądze ...

ocenił(a) film na 10
sephiroth_3

Heheh ludzie są śmieszni na tym forum, 1/10 byś nawet nie dał(jak dla mnie to sądzi trochę już o twoim niedorozwoju) ale cóż trzeba z tym żyć tylko szkoda że my musimy czytać twoje wypowiedzi (hehe ale idzie sie nieźle uśmiać przynajmniej bo co nam pozostaje). Ludzie jak ktoś lubi filmy z klimatu Silent Hilla to mogę wam obiecać, że będzie ten film wychwalać pod niebiosa.
Pozdro. ( Skąd tyś się urwał człowieku:P:P:P )

ocenił(a) film na 7
Kuki25

takiej recenzji oczekiwalem thx! silent hill bardzo mi sie podobał zatem śmiało atakuje do kina a co do ocen tzw krytyków 1/10 to każdy szanujacy sie kinomaniak nie bedzie sie tym sugerowal zatem gosciu daruj sobie na drugi raz :)

ocenił(a) film na 6
sephiroth_3

Jeżeli nie potrafisz odróżnić emocji od trzeźwej oceny to niestety jesteś krytykantem, a nie krytykiem. Na 1/10 zasługuje może Plebania, na pewno nie ten film.

ocenił(a) film na 6
sephiroth_3

Na szczęście aktorem albo reżyserem nie jesteś.

Chociaż może to i szkoda... x)