PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232624
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Właśnie wróciłam z kina i moim zdaniem film jest świetny, warto było iść. Mam pytanie - jakie teksty zapadły Wam w pamięć? Mi najbardziej podobało się: " Witamy na Ulicy Sezamkowej. Dzisiejsze słowo: 'Pokuta'" xD Po prostu świetne :D I duży plus za napisy, jakoś nie w polskim stylu typu F**k Off - Uciekaj xP

ocenił(a) film na 8
Jenna_2

Nom ja tez wlasnie wrocilem... Ale z niektorymi tekstami tez sie nie patyczkowali. "Let's get out of here!" -> "Spierdalamy!"

Film bardzo dobry, końcówka wręcz mistrzowska, znudzily mnie te amerykanskie twisty na koniec filmu, ale ten sprawil, ze ponownie zaczalem wierzyc w moc amerykanskich rezyserow i scenarzystow!

ocenił(a) film na 5
Golan

Faktycznie końcówka robi wrażenie...Muzyka (dead can dance) też bardzo fajna. Ale przyznasz, że ten krzyk kolesia na koćnu taki jakiś...nienaturalny... Trochę popsuł mi doskonałość zakończenia;-)
" pokuta pokuta pokuta", i "alleluja" !! ;-)

ocenił(a) film na 8
vodka

Jak na poziom poprzednich kreacji Tomasa to mysle, ze to szczyt jego mozliwosci. Starszy film zganil za koncowke, bo jak mozna zabic swoje wlasne dziecko, ale co tam on sie zna! ;)

Golan

Dokładnie xD Kumpela przeżywała, czemu jeszcze chwilę nie poczekał, albo, że na ulotkach oni wybiegali z tej mgły, więc stwierdziła, że więcej tego nie obejrzy, bo 'oszukała ją banda decydentów' xD Podejrzewam jednak, że gdyby film był z lektorem, to nie byłoby takich tekstów mimo, że od 15 lat.