nie polecam tego filmu ,,,glupkowata akcja , pare scen co moga troche zaciekawic , stwory kosmiczne hehe bajka fantazyyyy a nie horror ;)
Chyba bajka fantasy. A 'kosmiczne stwory' to raczej zamysł autora opowiadania, na którym się wzorowano kręcąc film...niekoniecznie musi coś 'straszyć' jako duch/zjawia/zombie/itd żeby był horror.
czy sobie pisze przez s czy zzz to moja sprawa hehe moge sobie pisac jak mi sie podobaa wiem jak sie pisze ..kosmiczne stwory jest bardzo dobrze ujetne bo to moja opina ...hehe horror wlasnie ma byc cytuje; Celem filmowego horroru jest wywołanie u widza klimatu grozy, niepokoju lub obrzydzenia i szoku.' lepiej sie nie wypowiadaj jak masz spalic ehehhe bo mnie takie cos najbardziej rozwala ..
eheheheheheh u cb horror to bedzie film fantazzzzy !!! wystarczy ze bedzie nadzwyczajny nie spotykany w zyciu codziennym heheh
jako widza nie obchodzi mnie czy wzorowal sie horror to horror .. film jest po to zeby odniesc sukces wsrod widzow moze jako horror wymagania ma ale to jak odbieram jako widz nie jest przekonujace i wogole nie zaliczylabym to do horroru dla kogos innego moze to byc swietne najbardziej chyba wlasciwie jedyna rzecz ktora podobala mi sie to koncowka zaskakuje a pozatym niccccccccc!!!
Jeśli kręciłbym film, to z pewnością nie zależałoby mi na tym, żeby odniósł on sukces wśród widzów takich jak ty...
to bys zbankrutowal bo jest wielu widzow takich jak jaa. ..zeby film byl dobry musi trafic do kazdego rodzaju widza ..ja mam swoje zdanie i mam do tego prawo. W ogole jaki rezyser wyodrebnia sobie własną jednostkę raczej wydaje mi sie ze sugeruje sie zupelnie czyms innym.
ja ten film ocenialam wg innych kryteriow mianowicie nie lubie jak jest sciema i to w takiej kwesti... po pierwsze nie dostaje sie stygmatu przez rozaniec po 2 osoba nie wierzaca nie moze miec stygmatow przynajmniej nie slyszlaam o takim przypadku wiem ze sie ludzie nawracali o dostawali chyba ze ty znasz ,,,, to ok myle sie i ogolnie nie bylo czegos takie zeby ktos kto stoji na czele kosciola tak postepowal ....a pogodzie czemu nie hehe dzisiaj w miare jest ..
i stygmatow napewno nie nazwalbym horrem naprawde..i jest wiele osob co sie zgodzi ze mna bo czytalam duskusje nie tylko ja tam mysle wiec mi tutuaj nie wyskakuj ..zaluje tylko ze rezyser potrafi tak zniszczyc rzeczywisty obraz religii katolickiej