film beznadziejny, ale z zakończenia się można pośmiać...wielki mi 'hiroł' żałosne..NIE WARTO..
dagma... dno to poziom jaki reprezentujesz, zresztą maniak kina jakim sie nazywasz i tu mój śmiech (kinomamaniak) nie używa takich słów jak cyt. dno , poziom beznadziejny dagma wróć do przedszkola
stary daj spokój, są gusta i guściki, ale w tym wypadku mamy do czynienia z 'guściczkiem':] Normalnie staram się nie obrażać ludzi, wiem, że to co podoba się innym, nie musi pozostałym, ale jak ktoś wyraża tak dobrze 'umotywowany' pogląd jak dagma s, to nie pozostaje nic innego:)
O widzę pogrzebacz, że wysyłasz kolejną osobę do przedszkola :P Nie popieram co prawda takiego sposobu argumentacji jak autorki tematu, ale Ty też powinieneś trochę popracować nad "poziomem" swoich wypowiedzi bo jak na razie każdemu komu się nie podobał film piszesz prawie to samo (o przedszkolu to czytam chyba z 4 raz).
A Ty droga dagmo_s mogłabyś sie wysilić i wymienić jakieś konkretne argumenty, które przemawiają przeciw temu filmowi, (dlaczego beznadziejny)bo wiesz "dno" to jakby trochę mało, szczególnie by zakładać nowy temat. POZDRO.
no może troche przesadziłem fakt , no ale nie wiem jak tacy ludzie mogą nazywać sie kinomaniakami jeżeli nie umie sie oglądać filmu ze zrozumieniem
Zgadzam sie ! zkończenie to już na dobicie, dla tych którzy wytrzymali ogladania THE mist ... ale rzeczywiście mogłabyś trochę rozwinąć te argumenty, bo nie do końca wiadoma dlaczego tak uważasz ... pozdrawiam
PS. a jeśli ty pogrzebaczu jesteś takim wielkim fanem tego typu kina to tylko pozazdrościć
Szczególnie dobrze brzmi to w ustach osoby która jest fanem kina pokroju 'Szósty zmysł' i 'Harry Łoter' :)))
zresztą pieprzyć to... nie każdy musi lubić to co ktoś inny, więc bez obrazy. Ktoś lubi 'Mgłę' ktoś inny 'Szósty zmysł' i dzięki temu świat się kręci. Pozdrawiam.
wiecie co spece od wszystkiego? możecie sobie wasze rady wsadzic gleboko, kazdy ma swoje zdanie i swoj wlasny gust
a dla pana pozal sie boze fana filmow sztuk walki dla przyciezkich panow po 40 : pogrzeb sobie w glowce moze cos tam jeszcze znajdziesz.. zal ludzie sie takim filmem podniecac.
dlaczego? bo beznadziejna fabula, bo aktor nie ten? czy moze nie odpowiada mi bajeczka [ktora jak widze] sie podoba o zmutowanych robaczkach ;/ i wy tu komus wytykacie.
Najpierw piszesz, że każy ma swoje zdanie i własny gust, a potem, że żal, że ludzie się takim filmem podniecają. Twoja logika jest tak składna jak i sposób Twojej wypowiedzi:) Nie podoba Ci się - masz prawo, a ja mam prawo stwierdzić, że Twoja wypowiedź nie była merytoryczna i ludzie się nią nie powinni przejmować.
A ja napiszę tylko tyle, że jak dla mnie film tandetny!
już dawno nie widziałam czegoś równie złego..
Ale myślę, że fanom filmów SF mogło się podobać..
Czyli albo nie jesteś fanem filmów SF (więc po co tutaj się wypowiadasz?), albo przestań myśleć :]
Mnie nigdy nie groziło, a Tobie JUŻ nie grozi ;] Subtelna różnica... może ją wyłapiesz...
Ja rozumiem, że ktoś może nie lubić filmu, wtedy fajnie jest przeczytać dlaczego... Nie lubisz 'Mgły' - jak dla mnie spoko-loko, ale sama się przyznajesz, że nie lubisz tego gatunku i potem stwierdzasz, że tym którzy ten gatunek lubią - może się podobać... irracjonalne...
Zresztą jak dla mnie 'Mgła' to nie sf, ale o tym akurat nie chce mi się dyskutować.
Może się zdziwię, ale pewnie nie czytałaś noweli Kinga. Nie twierdzę, że jest potrzebna do zrozumienia filmu, ale jej znajomość zawsze działa na korzyść.
a ja się zastanawiam dlaczego ludzie których takie filmy nie interesują oglądają je.ja nie oglądam romansideł czy filmóe wojennych bo MNIE NIE INTERESUJĄ i nie wypowiadam się na temat gatunku którego nie znam.tak więc piszcie,że film wam się nie podoba a nie,że jest denny bo to tak jak słuchać popu i mówić,że muzyka Led Zeppelin jest beznadziejna!