PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238725}

Mgła

The Mist
2007
5,8 233 tys. ocen
5,8 10 1 232641
5,5 29 krytyków
Mgła
powrót do forum filmu Mgła

Nie dałem rady. Pisze te słowa na pół godziny przed końcem filmu bo nie dałem rady. Jestem wmiare pokojowym człowiekiem ale jak Boga kocham zamordowałbym szmate ! Zapier*olił bym ją widelcem. Nie dał bym rady psychicznie, odje*ało by mi. Amen.

ocenił(a) film na 7
niebywale666

No i zamordowali ja :) dostala strzal na rozgrzewke i headshota , to sie proroczka zdziwila nie ?, wszechmocny nie dal jej niesmiertelnosci

ocenił(a) film na 5
grzegorzwesoowski

nie dziwię się autorowi wątku. ta babka była tak okropnie wkurzająca, że gdybym tylko mogła to udusiłabym ją gołymi rękami .

ocenił(a) film na 10
grzegorzwesoowski

Spoiler, człowieku!!!!!

No i zgadzam się... Sama pewnie zrobiłabym jej krzywdę. Ale niestety sama prawda w tym szczególe. Patrzcie, jak ludzie szybciutko zgromadzili się wokół niej... Masakra.

ocenił(a) film na 8
niebywale666

Jak zacząłem czytać Twój post to pomyślałem że krytykujesz film a okazało się że babę. Postać wybitnie irytująca. Różnych negatywnych psycholi i okrutników na filmach pokazywali, ale faktycznie tą to własnoręcznie bym mógł ciąć na kawałki.

ocenił(a) film na 6
GodAs

Dostała za swoje, szkoda, że tak późno. Wredne, irytujące basko, które spokojnie możnaby postawić w kolejce do kasy w Biedronce.

niebywale666

Niezła była hehe.