Nie dałem rady. Pisze te słowa na pół godziny przed końcem filmu bo nie dałem rady. Jestem wmiare pokojowym człowiekiem ale jak Boga kocham zamordowałbym szmate ! Zapier*olił bym ją widelcem. Nie dał bym rady psychicznie, odje*ało by mi. Amen.
No i zamordowali ja :) dostala strzal na rozgrzewke i headshota , to sie proroczka zdziwila nie ?, wszechmocny nie dal jej niesmiertelnosci
nie dziwię się autorowi wątku. ta babka była tak okropnie wkurzająca, że gdybym tylko mogła to udusiłabym ją gołymi rękami .
Spoiler, człowieku!!!!!
No i zgadzam się... Sama pewnie zrobiłabym jej krzywdę. Ale niestety sama prawda w tym szczególe. Patrzcie, jak ludzie szybciutko zgromadzili się wokół niej... Masakra.
Jak zacząłem czytać Twój post to pomyślałem że krytykujesz film a okazało się że babę. Postać wybitnie irytująca. Różnych negatywnych psycholi i okrutników na filmach pokazywali, ale faktycznie tą to własnoręcznie bym mógł ciąć na kawałki.
Dostała za swoje, szkoda, że tak późno. Wredne, irytujące basko, które spokojnie możnaby postawić w kolejce do kasy w Biedronce.