Mało teraz takich kręcą , a zakończenie genialne ( gdy już są w samochodzie ) :p
Co prawda to prawda zakończenie mocne , najbardziej mnie wku*wiala ta nawiedzona baba ciesze sie ze dostała kulke w łeb;).
no mnie też, dawno oglądałem, ale takiej to wpierdol i nie patrzeć na płeć... a zakończenie imo genialne
Jak dla mnie to za mało straszny ten film ;/ i durne zakończenie. Kilka strzałów, podjeżdża wojsko i mgła nagle znika...
zakończenie genialne nic dodać nic ująć.Stephen King spisał się na medal,ba powiem więcej realizm natury człowieczej został w tym filmie przedstawiony w sposób dosadny i naturalny. Zamknieta przestrzeń ,ludzie odizolowani tracą zasadę równości, i gdy wchodzi w grę wolnośc lub przetrwanie potrafią wydobyć z siebie najczarniejsze cechy zwierzęce pozbawiając siebie jednocześnie resztek człowieczeństwa Brawo jeszcze raz Brawo
Tyle, że zakończenie to żadna zasługa Kinga. W opowiadaniu jest oni inne, nie ma sceny w samochodzie.
Drogi Cośiu ale ja nie napisałem ze zakończenie należy do Stephanka . Wiadomo że reżyser wstawił samochodziora i tę scenkę z pif paf in your face . Biję brawo za całokształt Kingowi, nie ulega to podważaniu pod każdym względem
Zakończenie boskie na miejscu głównego bohatera zastanawiał bym się czy nie zaatakować wojskowego prosząc się tym samym o kulkę w łeb. Dzięki Bogu że nie skończyło się to wszystko hollywood'owskim happy end'em. Ten film znajduje się w moim TOP 3! Podkreślam jeszcze raz naprawdę nigdy bym się tego nie spodziewał i to jest właśnie to czego szukam!!