nie ogladałem jeszcze tego filmu. mam film mgła ale z 2005 roku. taki sobie. ale ten moze byc ciekawszy.
"Mgła" z 2005 to remake kultowego już horroru Johna Carpentera, remake kompletnie nieudany. W zasadzie te dwa filmy łączy tylko tytuł. Moim zdaniem "The Mist" będzie o wiele lepszą propozycją dla fanów horroru. Opowiadanie było genialne i jeśli ekranizacja choć w połowie odda jego klimat, to już będzie świetnie, czytaj STRASZNIE;). Sam film miał już premierę w Stanach i został oceniony bardzo wysoko, 7.7 na imdb.com to naprawdę świetny wynik jak na tego typu produkcje. Ja na pewno wybieram się do kina, sądzę, że Ty też powinieneś:).
ok dzieki za info! do kina pojde na pewno ale na Johny Rambo:)chyba ze bede miał go wczesniej:P ale Mista ogladne!
Z całego serca polecam ten film już dawno nie mieliśmy tak dobrego horroru a do tego to zakończenie.
oj, powiem ci ze nie jest. Jest nudny jak flaki w oleju... . Robale mutanty i tyle... . Szkda czasu... . Bo niepostarali sie... . Again
wy dziewczyny rzsdkosie zancie na horrorach wiec pozwol ze bede przychylałs ie do podpowiedzi płci meskiej. dla was pozostawiam romatyke i seriale o miłosci!
lepiej nie patrz na plec a na to jak dany uzytkownik glosowal
ania234 dala 10/10 dla transformers i szklanej pulapki 4 no i tym zdobyla moje serce :D
o to mnie zaskoczyłes przyznam ci. ale dziewczyny sie nie znają zbytnio na horrorach.wiec dalej sie upieram przy swoim,
No, a ja wyobraź sobie, jestem nie dość, że kobietą, to jeszcze fanką Kinga, thrillerów, a jednocześnie dramatów, a nawet filmem dla "bab" nie pogardzę. Moim zdaniem "Mgła" jest genialna, i o, tyle, co Ci powiem.
oo! prosze prosze prosze! niewiasty zaczynają sie wypowiadac?!! na temat horrorów! co do ksiazek to sie JA nie bede wypowiadał boczytanie zawsze uznawałem za nonsens! poza tym od czytania to sie oczy psują!
Co to jest za gadanie, że dziewczyny się nie znają na horrorach? Że jeszcze Cię żadna nie opierniczyła - to się dziwię. Poza tym, zanim wygłosisz tezę, że "czytanie jest nonsensem", zastanów się może ze dwa razy, co? Jak się czyta książki, to się sadzi mniej błędów ortograficznych. Oto jedna z zalet.
A zamiast piracić "Mgłę" w wersji "cam" - idźże do kina gościu.
do kina?? jak sie ma odtwarzacz DVD LG z mozliwoscią odtwarzania filmów w formacie DivX i napisami TXT nie trzeba chodzic do kina człowieku.
Taaaa... Ciężko dyskutować z takimi zdobyczami techniki... I takimi argumentami też. Ale i tak spróbuję:
Żaden odtwarzacz Ci nie pomoże, jeżeli kopia jest szmatława.
Z drugiej jednak strony... iść do kina, żreć popcorn, grać w tetris na komórce i bekać na głos w nadziei, że inni czerpią z tego przyjemność... może jednak odtwarzacz LG to dobra opcja...
nie jest ciekawszy.
nawet ta mgla z 2005 z młodym Clarkiem Kentem ;) byla lepsza od mista. Nie warto, nie polecam. Słabizna. Dno.
Nie warto! Nie polecam! Strata czasu. Film jest żałosny. Więcej tutaj:
http://www.filmweb.pl/topic/808296/komedia.html